Lidl. Заслужава си! Вече знаеш защо.
Меню
Основно съдържание
bg_cien_only_4c.jpg

Подхранващ крем за лице

16.05.3,99лв. 50 ml/бр.1 l = 79,80
  • Liftan Complete е специално разработен комплекс за 24-часова грижа за кожата. Кофеинът събужда кожата сутрин, витамин Е, хиалуроновата киселина, пантенолът и глицеринът я предпазват и подхранват през деня, а коензимът Q10 спомага за регенерацията на клетките през нощта
  • С витамин Е, кофеин и хиалуронова киселина
  • 50 ml

Интересно:
Коензимът Q10 е антиоксидант, който противодейства на свободните радикали в организма – основен фактор за стареенето на кожата.
Хиалуроновата киселина е влагозадържаща съставка, която спомага за трайното хидратиране и заглаждане на кожата.
 

 

 

Продуктова снимка
  • Продуктова снимка 1Ценовите намаления и ценовите предложения за продукти, обозначени като „постоянен асортимент“, са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата в рамките на този период. Възможно е поради ограничени количества някои артикули (в това число всички артикули,които се предлагат от определена дата до изчерпване на количествата) да бъдат изчерпани още в първия ден на търговската акция. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. нa клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.