Lidl. Заслужава си! Вече знаеш защо.
Меню
Основно съдържание
bg_cien_only_4c.jpg

Дневен крем за лице против бръчки

16.05.3,99лв. 50 ml/бр.1 l = 79,80
  • Със специално разработен комплекс Liftan™ INTENSIVE, който съдържа Q10 и хиалуронова киселина и повишава собствената защита на клетките, както и намалява бръчките в дълбочина
  • Комбинацията от UV филтър и витамин Е предпазва кожата от преждевременното стареене, което слънчевите лъчи причиняват
  • С UV филтър
  • 50 ml

Интересно:
Коензимът Q10 е антиоксидант, който противодейства на свободните радикали в организма – основен фактор за стареенето на кожата.
 

Продуктова снимка
  • Продуктова снимка 1Ценовите намаления и ценовите предложения за продукти, обозначени като „постоянен асортимент“, са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата в рамките на този период. Възможно е поради ограничени количества някои артикули (в това число всички артикули,които се предлагат от определена дата до изчерпване на количествата) да бъдат изчерпани още в първия ден на търговската акция. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. нa клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.