Lidl. Заслужава си! Вече знаеш защо.
Меню
Основно съдържание

За нас

За нас

Lidl е една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа. Повече от 150 000 служители в над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа се грижат ежедневно за това до клиентите ни да достигат пресни продукти с най-високо качество на най-добра цена.

Lidl следва принципи, които са гаранция за успех всеки ден и навсякъде – практичност, ясни структури в управлението, колегиалност и справедливост в работата.

Lidl залага на опростените структури и се концентрира върху важните неща.

Зад нашия успех стои подбраният ни асортимент. Разчитаме както на собствени продукти, така и на утвърдени търговски марки. Разбира се, при нас винаги ще намерите пресни плодове и зеленчуци с най-високо качество, прясно изпечени хлебни изделия в непознато за България разнообразие.

Тази концепция ни е осигурила успешно и бързо развитие през годините, което доказват магазините Lidl в Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Испания, Италия, Люксембург, Малта, Полша, Португалия, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Хърватска, Холандия, Чехия, Швейцария, Швеция, а вече и в България.