Lidl. Заслужава си! Вече знаеш защо.
Меню
Основно съдържание

Нашите интерактивни услуги

Lidl таблица с размери

Lidl таблица с размери

От нея разбираш веднъж завинаги кой е твоят размер за всяка дреха от Lidl, която има сертификат от Института Hohenstein. Просто избери вида облекло, въведи мерките си и ще получиш размера, който ти пасва най-добре. Услугата дава и допълнителна информация, ако се налага корекция на дрехата.

Снимка Електронен бюлетин

Електронен бюлетин

Удобен, забавен и редовен начин да се запознаеш с нашите специални предложения по email. Нашият бюлетин "излиза" два пъти седмично и те инфомира за най-интересните ни предложения, игри, както и за други новини, свързани с Lidl.

Продуктово видео

Продуктово видео

Запознай се с нашите уреди и получи полезни съвети за тяхното ползване, както и какви сертификати за качество имат.

Приложение за мобилни телефони

Мобилно приложение

Нашето мобилно приложение е многостранен талант. То знае всички наши актуални и специални предложения, освен това винаги може да те заведе до най-близкия магазин Lidl. Приложението ни е толкова услужливо, че може да ти напомни, когато излезе твой любим продукт, както и да ти помогне със списък за пазаруване. Уоу.

Изтегляне на навигация

Изтегляне на навигация

Предлагаме навигационни карти за всякакви устойства от: ALK Copilot до VIA Michelin. Буквално. Като бонус получаваш и информация за всички магазини на Lidl в Европа.

Официална страница на Lidl във Facebook

Официална страница на Lidl във Facebook

Нашата facebook страница има над 310 000 фенове, който информира, забавлява и награждава. На нея можеш да откриеш информация за нашите специални търговски предложения, благотворителните ни инициативи, да участваш в игри, както и да се свържеш с нас  и да споделиш мнение и препоръка относно дейността на Лидл България.

Лидл във ютюб

Официален канал на Lidl в YouTube

В канала на Lidl в YouTube можеш да видиш всички онези страхотни реклами, които гледаш по телевизията, но и много повече!
Тук са клиповете от нашата кампания за София филм фест, за нашия кариерен сайт, making-of на нашите страхотни телевизонни клипове и още...

 Официална страница на Lidl в Instagram

Официална страница на Lidl в Instagram

Тук споделяме прекрасните моменти, вдъхновяващите идеи и умиляващите малки неща, които правят живота ни по-красив и сладък.

Официален канал на Lidl в Pinterest

Официален канал на Lidl в Pinterest

Красота на красотите, всичко е красота! Поне доколкото става въпрос за нашата стена в Pinterest. Наслади се на страхотни снимки на нашите рецепти, на модни линии, вдъхновени от различни столици на модата, или просто се потопи в атмосферата на тематичните ни седмици.

Официален канал на Lidl в LinkedIn

Официален канал на Lidl в LinkedIn

С 80 магазина в 42 града и над 2 000 служители Лидл България е сред водещите работодатели в страната. На нашата официална страница в LinkedIn ще откриеш информация за последните ни проекти като успешен и отговорен работодател: дуално обучение, практикантска програма, участия в кариерни форуми и др.

Официален канал на Lidl във Foursquare

Официален канал на Lidl във Foursquare

Сладки моменти и интересни акценти от почти всеки наш магазин в България. Разгледай снимки, качени от нашите клиенти и се отбележи следващия път, когато минаваш през наш магазин. Може да се окаже начало на едно прекрасно приятелство :)