Сем. Стоянови от Пловдив и техният стил, изпълнен с настроение

Представете се накратко. Как се казвате, от къде сте и с какво се занимава всеки от вашето семейство?
Ние сме Ина, Жоро, Деян и Габи. Живеем в най-якия квартал на най-готиния град – „Тракия“ в Пловдив. Двамата с Жоро сме военнослужещи, Деян ще е ученик в 4-ти клас, а Габ – бъдеща първокласничка.


Ако трябва да опишете вашето семейство с една дума, коя е тя?
Пълна лудница!


Кой е най-щурият член на вашето семейство? А кой най-често отстъпва?
Ина: Жоро твърди, че съм аз, но според мен не мога и да стъпя и на малкото пръстче на Габ – все пак аз бях вече 3-ти или 4-ти клас, когато си спуках главата за пръв път, а тя нямаше и годинка.

 

Какво най-много обичате дa правите, когато сте всички у дома?  
Да играем настолни игри или да гледаме анимация. С Деян много обичаме да „потънем“ между кориците на някоя книга. В момента по негово настояване навлизам в магичния свят на Хогуортс, а той постоянно ме пита докъде съм стигнала.

 

Имате ли някакъв собствен семеен ритуал? Такъв, който може би другите семейства нямат?
Семеен ритуал чак не, но всяка вечер си имаме традиция да правим една обиколка из града. Децата понякога излизат с велосипедите, докато ние си правим лимита от крачки, а понякога предпочитат да вървим четиримата.

 

Как започвате деня си? А как го завършвате? Кой е любимият ви момент от деня?
Ина: За мен денят винаги започва трудно. Задължително си правя една огромна чаша кафе и до обяд гледам да се разсъня. В дните, когато съм на работа, нямам време за кафе и се измъквам бързо и тихо.
Жоро: Ставам и излизам от вкъщи възможно най-тихо, за да могат останалите да поспят. Завършваме със семейната разходка и това е любимият ни момент, защото всички сме заедно и всеки разказва как е минал денят му.

 

Къде обичате да прекарвате свободното си време?
Когато почиваме за повече от 2-3 дни, гледаме да избягаме от натовареното ежедневие на града. Дали ще отидем във вилата ни в планината или ще си направим някоя екскурзийка из страната зависи изцяло от моментното ни настроение.

 

Кое е любимото ви място във вашия град? Защо го харесвате? Какво правите, когато сте там?
Любимо място в града като че ли си нямаме – обичаме го еднакво целия! И все пак често ходим в парк Лаута – дали за разходка, дали за да покараме колела или ролери, или просто ей така, за да сме между дърветата. Макар и за кратко си е глътка въздух. Друго място, което обичаме да посещаваме, е Старият град. Там задължително правим една мини фотосесия, а след това сядаме на по бира. На слизане оттам правим обиколка на Капана – с калдъръмените си улички и творчески ателиета той е място, което има неповторим чар. Гребният канал също ни е любимо място за разходка.


Колко често пазарувате в Lidl?
Ина: Lidl е буквално на отсрещния тротоар и е моят „магазин за спешни случаи“. Случва се да го посетя и 3-4 пъти на ден.


Правите ли си списък преди пазаруването? А случва ли се да го надхвърлите? Колко често? Какво най-много ви изкушава?  
Ина: Ето тук е разковничето на горния въпрос. Пазарувам ли без списък, обикновено купувам всичко останало, освен това, за което съм отишла. Затова и гледам да си правя списък, но рядко се ограничавам само с него. За промоционалните стоки ми е супер удобно приложението за телефон, защото си набелязвам нещата още в четвъртък, когато излиза новата брошура. Така с всяко посещение в понеделник/четвъртък/събота поглеждам в приложението има ли нещо, което съм набелязала. Най-изкушаващ за мен е сладоледът! Почти винаги излизам с някакъв вид, макар че не го включвам в списъка си... Просто няма начин да го забравя!

 

Кой е любимият ви продукт в нашия магазин? Защо го харесвате и имате ли любима рецепта с него?
О, тук мога да пиша много – като започна с любимото на дъщеря ни краве сирене Родна стряха, любимата на сина ни шунка Baroni, разбира се сладоледа с шамфъстък Gelatelli, плодовете и зеленчуците, франзелите, с които правя хот-дог на децата... Като казах хот-дог – варено-пушените кренвирши Pikok... Мога да изброявам до сутринта.
Почти всички домакински уреди у дома са Silver Chrest, а инструментите на Жоро – Parkside. Любим ми е и пистолетът за горещо лепене, който може да работи без кабел, различните сетове пънчове, които вече се чудя къде да прибирам.


Харесвате ли текстила в Lidl?  
Харесваме много текстила и особено бельото. Спортните клинове и топове са моите лични фаворити, а децата много си харесват едни пижами с любимите герои от „Ледена епоха“.


Какво облекло най-често купувате и за всеки от семейството ли се намира по нещо? Кои са любимите ви попадения?
Ина: За мен най-изкушаващи са спортните дрехи. Изключително удобни са! Имам любим клин в небесносиньо и сиво и топ към него. Ако питате Габ, на нея са ѝ любими всички рокли, а Деян е над „тези неща“.
Жоро: Аз харесвам много тениските и бельото, а за децата винаги се намира по някоя блузка, панталон или рокля, която „ще им заспи“ според Ина.


Бихте ли препоръчали текстила от Lidl на ваши близки и приятели? Ако да, какво бихте изтъкнали като негово предимство?
Разбира се. Редовно го препоръчваме, защото качеството е високо, а цената – много приемлива. Друго, което за нас е огромен плюс е, че можеш без проблем да замениш взетия размер. За съжаление – обикновено за следващия по големина.


Споделете и друго, за което ние не се сетихме.
В Lidl винаги сме се чувствали като Клиенти с главно К – персоналът винаги е усмихнат и на разположение. Това е един от малкото магазини, в които си позволяваме да отидем с децата, защото, колкото и да обясняваме вкъщи, винаги съществува вероятността да направят някоя беля.

Немският институт за качество Hohenstein и Lidl

Двойна гаранция за качество

разбери повече