Единственото прясно месо в България

с гаранция за качество от института SGS

 

SGS e световен лидер в контрола на хранителни продукти.
А Lidl е единственото място в България, където можеш да намериш прясно месо, сертифицирано за свежест, качество и чистота от SGS.
Повече информация за SGS може да откриеш ТУК

Andrea Banda Banda продуктов експерт

Виж какво има да каже тя за прясното ни месо

Прясното месо,

сертифицирано от SGS, е отличено с това лого

Преимущества на прясното месо, сертифицирано от SGS

ГАРАНТИРАНА ЧИСТОТА Опаковката предпазва месото от всякакво външно замърсяване по целия път от производителя до крайния клиент.

ГАРАНТИРАНА ЧИСТОТА

Опаковката предпазва месото от всякакво външно замърсяване по целия път от производителя до крайния клиент.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО ОТ SGS Освен стриктния ни контрол към производителите се обърнахме и към световния лидер в контрола на хранителни стоки – SGS. Стикерът на SGS е твоята допълнителна гаранция за свежестта, качеството и годността на месото.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО ОТ SGS

Освен стриктния ни контрол към производителите се обърнахме и към световния лидер в контрола на хранителни стоки – SGS. Стикерът на SGS е твоята допълнителна гаранция за свежестта, качеството и годността на месото.

СЕРТИФИКАТИ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ Работим само с доставчици на месо, които притежават международно признати сертификати за безопасност и качество. В допълнение стикерът на SGS означава, че продуктът отговаря и на конкретни изисквания на CODEX Alimentarius – съвкупност от международно признати стандарти за храни.

СЕРТИФИКАТИ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ

Работим само с доставчици на месо, които притежават международно признати сертификати за безопасност и качество. В допълнение стикерът на SGS означава, че продуктът отговаря и на конкретни изисквания на CODEX Alimentarius – съвкупност от международно признати стандарти за храни.

ОПАКОВАНЕ НА МЕСОТО Опакованото месо за Lidl се пакетира от производителите, когато е най-прясно – веднага след разфасоване. А защитната атмосфера, в която се опакова, запазва свежестта и вкусовите му качества по-дълго – до края на посочения срок на годност.

ОПАКОВАНЕ НА МЕСОТО

Опакованото месо за Lidl се пакетира от производителите, когато е най-прясно – веднага след разфасоване. А защитната атмосфера, в която се опакова, запазва свежестта и вкусовите му качества по-дълго – до края на посочения срок на годност.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА За разлика от неопакованото месо, на опаковката на нашето месо се изписва цялата информация, която е нужна на клиента. Всичко е толкова прозрачно, че ти сам можеш да проследиш произхода на месото – просто потърси в Google кода от уникалния овален печат на производителя.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

За разлика от неопакованото месо, на опаковката на нашето месо се изписва цялата информация, която е нужна на клиента. Всичко е толкова прозрачно, че ти сам можеш да проследиш произхода на месото – просто потърси в Google кода от уникалния овален печат на производителя.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА Температурата на продуктите ни се следи по целия път от производителя до доставянето в хладилниците в нашите магазини.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Температурата на продуктите ни се следи по целия път от производителя до доставянето в хладилниците в нашите магазини.

СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИКА Опаковката на нашето месо го разделя и предпазва от останалите храни в твоя хладилник и от бактериите, които те може да са разпространили. От друга страна предпазва и тях от досег с него и микроорганизмите, които месото съдържа, преди да е преминало през термична обработка.

СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИКА

Опаковката на нашето месо го разделя и предпазва от останалите храни в твоя хладилник и от бактериите, които те може да са разпространили. От друга страна предпазва и тях от досег с него и микроорганизмите, които месото съдържа, преди да е преминало през термична обработка.

БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРЯСНО телешко, свинско и пилешко МЕСО