внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • Lidl с онлайн-каталог за пролетно вдъхновение
  Lidl с онлайн-каталог за пролетно вдъхновение

  Lidl с онлайн-каталог за пролетно вдъхновение

  Лидл България събра някои от пролетните си предложения в специален онлайн-каталог, който е на разположение на клиентите от тази седмица до средата на април на http://lidl.bg/prolet. „Пролетта вдъхновява“ съдържа идеи за разнообразяване на интериора и освежаване на градината, и за Великденската трапеза. Клиентите ще намерят богато разнообразие от спортни принадлежности за малки и големи, асортимент от текстил и декорация за дома и свежи предложения за гардероба.

  За доброто планиране на свободното време в каталога са включени карти за туристически маршрути, както и програма с прожекциите на София Филм Фест, чийто генерален спонсор е Лидл България. Гост-блогъри дават полезни съвети как да пресъздадем пролетно настроение в снимки, да готвим вкусно с био-продукти от асортимента на Lidl и да почистим бързо дома, за да имаме повече време за семейството и приятелите.

  С онлайн-каталога потребителите имат шанс да спечелят награди: кошници със сладки изкушения Favorina, билети за София Филм Фест, както и пособия за дома и градината. Всеки регистрирал се участва и за голямата награда - полупрофесионален фотоапарат Canon EOS 700D.