внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • Забавления за татковци и деца в Деня на бащата

  Специалната връзка между бащата и детето беше темата на традиционния вече „Ден на бащата“ в Националния военноисторически музей (НВИМ), който се проведе на 14 юни.

  Тази година за първи път и Лидл България се включиха сред компаниите, които безвъзмездно подкрепиха инициативата, организирана със съдействието на водещия на „Стартер“ по БГ Радио – Симеон Колев и с подкрепата на Министерството на отбраната.

  За трета поредна година празникът се проведе в началото на лятната ваканция, а гостите на музея имаха възможността да видят част от съвременната техника на Българската армия, уникални превозни средства и машини, иновативни детски играчки и вълнуващи атракции.

  В месеца, в който светът е завладян от футболните страсти, Лидл България въвлякоха малчуганите и техните татковци в истинско футболно предизвикателство. По време на празника всички желаещи имаха възможност да опитат и усъвършенстват своите умения с футболната топка.

  Всички гости на събитието в Националния военноисторически музей можеха да се подкрепят с вода, безалкохолни напитки и сокове, предоставени от Лидл България, а за най-малките спортисти бяха осигурени и пресни плодове и вкусен сладолед.