внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Сладко с люти чушки

  • В края на сезона ви поднасяме в бурканче автентичния вкус на българското лято, за да ви носи топлина през предстоящите студени месеци.
    Сладкото с люти чушки е произведено по семейната рецепта на Диляна Георгиева от Бургас, победител в кампанията „Съхрани родния вкус“ на Lidl България. Рецептата Диляна пази от своята баба, която слагала сладкото като специална съставка на доматения сос към лютивка с цели печени чушки. Когато се омъжила и започнала да готви за своето семейство, Диляна съживила традицията за правенето на сладкото у дома.
    Сладкото с люти чушки се съчетава отлично с пушени колбаси – чудесно си подхожда с пушената кълбъсъ по рецептата на Мария Иванова, другият победител в конкурса „Съхрани родния вкус“, както и с ребърца на грил, прясно изпечен хляб, зрели и свежи сирена
  • 230 g

Виж рецептата за „Свински гърди с боб и сладко с люти чушки“ ТУК

Повече информация:
Родна стряха
BG_quality
Postoyanno_asortimenta

*

Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция.
Възможно е някои от представените артикули да не са налични във всички разновидности и размери. Представените артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. или 5 кг. на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 кг. на клиент. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.

Note:

There are no food promotions in your local store.

Note:

Non-food products are not available in this store