danger
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Кафе на зърна

 9,99*лв.250 g/бр.  1 kg = 39,96
от 13.11.
  • 100% Арабика
  • Различни вкусове
    – Honduras Cristobal: това меко кафе, с шоколадова нотка, идва от провинцията Окотепеке в Хондурас. Отглежда се на плодородни почви с вулканичен произход.
    – Kenya Masai: кафе от полите на втората по височина планина в Африка – Кения. Област с уникален, влажен и топъл климат, благодарение на който това кафе впечатлява с аромата си.
    – Uganda Erussi: кафе от северозападната част на планинския масив Албертина с плодова нотка и мек, съвсем леко кисел, вкус типичен за африканското кафе.
  • 250 g
Повече информация:
Deluxe

*

Ценовите намаления и ценовите предложения за продукти, обозначени като „постоянен асортимент“, са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата в рамките на този период. Възможно е поради ограничени количества някои артикули (в това число всички артикули, които се предлагат от определена дата до изчерпване на количествата) да бъдат изчерпани още в първия ден на търговската акция. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности и размери. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. нa клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.

Note:

There are no food promotions in your local store.

Note:

Non-food products are not available in this store