danger
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Кафе на зърна

от 12.03. до изчерпване на количествата

9,99*лв.250 g/бр.  1 kg = 39,96
от 12.03.
  • 100% Арабика
  • 250 g

Интересно:
Honduras Cristobal – това меко кафе, с шоколадова нотка, идва от провинцията Окотепеке в Хондурас. Отглежда се на плодородни почви с вулканичен произход.
Kenya Masai – кафе от полите на втората по височина планина в Африка – Кения. Област с уникален, влажен и топъл климат, благодарение на който това кафе впечатлява с аромата си.
Uganda Erussi – кафе от северозападната част на планинския масив Албертина с плодова нотка и мек, съвсем леко кисел, вкус типичен за африканското кафе.

*

Този артикул може да бъде изчерпан още в 1-вия ден на търговската акция.
Възможно е някои от представените артикули да не са налични във всички разновидности и размери. Представените артикули без ценово намаление се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. или 5 кг. на клиент). При артикули с намалени цени намалението важи за до 5 артикула или 5 кг. на клиент. Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени в брошурата са в лева, с включен ДДС.

Note:

There are no food promotions in your local store.

Note:

Non-food products are not available in this store