внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • Лидл България със 7 отличия Qudal за качествени продукти със собствена марка
  Лидл България със 7 отличия Qudal за качествени продукти със собствена марка

  Лидл България със 7 отличия Qudal за качествени продукти със собствена марка

  Компанията е категоричен победител в основната категория – „Символ и най-добър пример за най-високо качество на продукти със собствена марка в България“

  Лидл България получи 7 отличия QUDAL за най-високо качество на продукти със собствена марка в България. Компанията спечели най-голям брой гласове сред участниците в проучването QUDAL – QUality meDAL 2016/2017, проведено на българския пазар от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH).  

  Търговската верига е победител в основната категория – „Символ и най-добър пример за най-високо качество на продукти със собствена марка в България“, както и в следните 6 категории за собствени марки: „Кисело мляко“, „Прясно мляко“, „Шоколад“, „Сладолед“, „Продукти за лична хигиена“ и „Химически препарати за почистване на дома“. Проучването на QUDAL е проведено сред 1 200 потребители, които са били попитани какво биха купили и използвали, ако водещ критерий за тях е качеството. В посочените седем категории Лидл България получава най-добър резултат и е категоричният избор на анкетираните.

  Отличията на QUDAL са поредното свидетелство за успеха на компанията. Към поредицата награди, в края на 2016 година, Лидл България добави и още едно важно признание. Компанията бе отличена в категорията „Услуги и търговия“ в престижния конкурс на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и списание „Икономика“ – „Мистър и Мисис Икономика“. Наградата от най-значимия икономически форум у нас е естествен резултат от стремежа на компанията да прави бизнес по устойчив и социално отговорен начин.