внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • Шампиони по Спортен грил!
  Шампиони по Спортен грил!

  Шампиони по Спортен грил!

   Под горещото августовско слънце, на 29.08. в „Южен парк“ атмосферата се нажежи още повече с първия у нас Турнир по спортен грил организиран от Lidl.

  В оспорвана надпревара пред многобройни фенове, купата грабна колоритният отбор грил майстори „Лудия, Мич и чичо“ от Горна Оряховица, които дойдоха до София специално, за да покажат завидни умения в грилването като отборна игра. „Лудия, Мич и чичо” безапелационно спечелиха в първия кръг срещу тримата отбори претенденти – „Барбекюристите”, „Шишчетата” и „Плескавица”. На финалите, обаче, срещнаха достоен противник - отбора Dream Team, съставен от трима знайни грил майстори, събрани на случаен принцип в отбор.

  Журито, чийто членове бяха националния ни състезател по волейбол Теди Салпаров и двамата шеф-готвачи Манчев и Шишков, беше повече от затруднено при избора на първия шампион по спортен грил у нас. В критичния момент на „Грилването в свободен стил” думата си каза редовната отборна практика, която изведе „Лудия, Мич и чичо” на челното място в турнира. Момчетата получиха шампионската купа, връчена им лично от Теди Салпаров, както и билети за всички домакински мачове на националния ни отбор по волейбол за Европейското през октомври. Мотивираща за поддържане на пламъка в отбора беше и другата голяма нагрда осигурена от Lidl – безплатно месо за грилване до края на годината.

 • Шампиони по Спортен грил!
  Шампиони по Спортен грил!

 • Шампиони по Спортен грил!
  Шампиони по Спортен грил!