внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Стикита
Стикита
Стикита

Настолна игра: Голямата свежа надпревара

Запознай се със стикитата

Ави (авокадо)

Хей, случайно да ти се намира нещо вкусно за хапване? Коремчето ми пак е празно. Може би защото се грижа всички останали да са добре заситени и да получават куп полезни вещества. Ох, май трябваше да се запознаем първо – приятно ми е, аз съм Ави!

Брет (хляб)

Ехо, аз съм Брет. Имаш ли нужда от помощ, съм винаги на линия! Най-добрите ми приятели са Бъди и Честър – съберем ли се, купонът е гарантиран. Ави ми е голяма слабост, но това е тайна, така че не казвай на никого!

Бъди (масло)

Хей, сигурно си чувал да казват, че това или онова „върви по мед и масло“. Значи, че нещата са под контрол и се развиват по план. Е, аз съм маслото – Бъди. С мен не можеш да сбъркаш, правя всичко вкусно и лесно!  

Честър (жълто сирене)

Кажи „сиренеее“! О, вие казвате „зеле“ преди снимка, така ли? И имате израз „смее се като зелка“? Що за щуротия, познавам купища зелки и нито една не е по-забавна от мен! Виж какво, приятел, става ли въпрос за шеги и щуротии, аз съм твоят човек!

Франсоа (кроасан)

Бонжур, аз съм Франсоа, но ти, разбира се, знаеш това. Кой не е чувал за мен, кой не ме обожава! Моята елегантност и изтънчен вкус са прочути навред. Само с аромата си мога да те пренеса направо в Париж!  

Франк (риба)

Значи, хлапе, от мен по-готин приятел трудно ще намериш. Питай когото си искаш. Разбирам се с почти всички в бандата и съм луд фен на азиатската култура. Не обичам сушата, но обожавам сушито във всичките му форми!  

Гари (чесън)

Здрасти, аз съм Гари! Имам неповторим и супер дълготраен аромат и съм душата на компанията! Всички ме обичат – особено през студените месеци, когато върлуват зловещите и крайно досадни вируси.  

Джиджи (кокошка)

Съни, слънчице, къде се дяна пак!? Внимавай да не се счупиииш! Сънииии! О, здравей, дечко, да си виждал наоколо моя мъник случайно? Изпусна ли го от око, все изчезва нанякъде…

Хети (паста „Триколоре“)

Защо да избираш един цвят, щом можеш да имаш три? Аз и сестрите ми сме силно привързани към родната Италия, където хората ни обожават, а сосовете ни спират дъха. Слабост са ни неустоимите сирена, а фаворит ни е Пармиджано Реджано. Ах, какъв красавец!  

Джени (тиквичка)

Здравей, аз съм Джени! Патрик те излъга, че е най-големият купонджия в бандата, нали? Да, ама не. Той може и да ходи на повече партита, но аз съм по-добрата танцьорка, ха! Освен това обожавам лятото и високите температури, а като поизгоря, се мажа с кисело мляко.  

Карл (земел)

Ей, приятел, как я караш? Аз съм Карл и съм всеобщ любимец. Ще ме откриеш винаги в центъра на купона – позакръглен и с приятно златист загар. Родом съм от Виена и със Сали се разбираме отлично.   

Мери (замразена къпина)

Зззздрасти! Супер е, че дойде да се запознаем, аз съм Мери. Извини ме за ръкавиците, но умирам от студ. През ццццялото време! Казаха ми, че движението стопля, и оттогава тичам, скачам, потропвам, танцувам… изобщо… не се спирам!  

Кутия за училище

Мили (мляко)

Ехо, аз съм Мили! Ставам по изгрев и с усмивка посрещам всеки нов ден. Имам енергия в излишък и с удоволствие я предавам на околните. Искаш ли да бъдем приятели?  

Пади (гъба)

Здрасти, искаш ли да се запознаем? И аз не държа. Хаха. Шегичка. Ако питаш мен, няма нищо по-скучно от това да си сам. Ето, аз винаги съм с роднини или с приятели, обичам големите събирания и рядко ще ме видиш без компания.  

Патрик (фъстък)

Може да съм дребосък, но съм най-големият купонджия тук. Направо откачам на дансинга! Така де, защо да ходиш, щом можеш да танцуваш! Неслучайно ме канят на всяко парти. Не ми вярваш? Провери сам!  

Пол (люта чушка)

Хей, аз съм Пол. Казват, че съм много лют и мога да разплача и най-големия здравеняк. И… донякъде са прави. В умерени количества обаче съм супер компания! Готов ли си за мен? Идвааам!  

Пина (шамфъстък)

Ехоо, стигна и до мен, а! Време беше. Аз съм Пина. Май вече познаваш братовчед ми Патрик. Малко по-затворена съм от него, признавам си, но с времето ще видиш, че под твърдата ми черупка се крие голямо сърце.  

Рейчъл (репичка)

Здрасти! Аз съм Рейчъл, а това са сестрите ми. Каквото и да става, винаги се подкрепяме. В добро и лошо не се отделяме една от друга. Забавляваме се и учим заедно. Какво по-хубаво от семейството!  

Сали (виенска наденичка)

Ъ-ъ, здрасти. Аз… такова… казвам се Сали. Може да съм малко обикновена и невзрачна според някои, но ако ме опознаеш, ще видиш, че съм чудесен приятел. Обожавам Виена и тайничко си мечтая един ден да ме поканят на бал там – в истински дворец!  

Спайки (асперж)

Хей, знаеш ли, че ние, аспержите, сме сууупер готини и растем в различни цветове? Някои от нас са бели, други са лилави, а трети – зелени като мен! Ако се бях родил в Нова Зеландия, щях да съм лилав! Ха!  

Съни (яйце)

Ей, хоп! Скачай, скачай ти казвам! Бързо, да се скрием ей там! Търсят ме и трябва да се скрия. Мама не ме изпуска от поглед и постоянно повтаря, че ако не внимавам, ще стана на омлет. Ами, как да не стана, като все ми се бърка в живота!  

Уоли (вода)

Здрасти и от мен, аз съм Уоли! Не че се фукам, но съм най-голямата свежарка тук и без мен няма живот. Не се шегувам. Добре е да ме пазиш повече, за да съм винаги насреща, когато ожаднееш.  

Уолтър (орех)

Казват, че съм обикновен, стар и сбръчкан, но бъди сигурен, че ме бива повече от всички тях, взети заедно! Които и да са те. Освен това давам много енергия и те пазя от разболяване – откъдето и да го погледнеш, съм супер съюзник!  

Ивет (див лук)

Здравееей! Казвам се Ивет. Може да не си личи, но съм от прочутото семейство Лукови. Не приличам много на братовчедите си, обаче имаме сходен вкус. Освен това съм не само зeленчук, а и подправка! Яко, а?    

от 04.03. до 31.03. или до изчерпване на количествата. Не съдържат фигурки Stikeez