danger
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Stikeez. Яката игра започва сега. Пресни плодове и зеленчуци.
Яката игра започва сега! Пресни плодове и зеленчуци!

Яката игра започва сега! Пресни плодове и зеленчуци!

От 07.08. до 10.09. за всеки 15 лв. в покупката си ще получиш 1 СТИКИ подарък.
Всяка покупка, която е над 20 лв. и съдържа поне един пресен плод или зеленчук, ти носи еднократно 1 бр. ДОПЪЛНИТЕЛНО СТИКИ!

5 свежи предложения
Pom е ябълка. Тя казва: "Обичана съм от много и имам роднини по целия свят. Дори не мога да си спомня колко братовчеди имам…"
Uluf е праз лук. Той казва „Пейте песен всеки ден от седмицата, това ви прави щастливи. Поздрави от пеещия праз лук!“

Следвай стъпките, за да сглобиш зарчето.

  1. Извади зарчето
  2. Внимателно сгъни всички страни
  3. Следвай инструкциите 3⇔3

Следвай стъпките, за да сглобиш зарчето.
Следвай стъпките, за да сглобиш зарчето.

Правила за провеждане на промоционалната кампания Stikeez „Плодове и зеленчуци“ 2017

В периода от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. за всеки 15 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) Стики като подарък. Например, ако стойността на вашия касов бон е 47 лв., ще получите 3 (три) броя Стикита.

За всяка покупка, която е над 20 лева и съдържа поне един или повече пресен/и продукт/и плод или зеленчук, получавате еднократно към гореописаните Стикита и само 1 (едно) допълнително Стики. Например, ако стойността на вашия касов бон е 29,99 лв, ще получите 2 (две) Стикита (едно за покупката ви над 15лв. + едно за това, че покупката ви е над 20лв.), ако стойността е 40 лв., получавате 3 (три) броя Стикита (две за всеки 15лв от покупката ви + едно за това, че покупката ви е над 20лв.).

Стики са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Стикита ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Стикита се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако Стикито ви се повтаря с вече получено такова, то няма да може да бъде заменено с друго. Стикитата не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на Стикита служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

Периодът на кампанията е от 07.08.2017 г. до 10.09.2017 г. или до изчерпване на количествата от Стикита в магазините Lidl в България в рамките на този период.

Организатор на кампанията за територията на България е "Лидл България ЕООД енд Ко." КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.

В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.

Правилата ще бъдат достъпни през целия период на кампанията на www.lidl.bg/stikeez и в магазините на Lidl България - при поискване.

Получените Стикита не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на Стикита може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл-групата или трети лица.