danger
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • важаеми клиенти, С цел обновяване и модернизиране магазин Lidl гр. София, ул. Николай Хайтов 3 няма да работи на хх.07. и хх.07. Заповядайте отново на хх.07., когато магазинът ще отвори врати с нова и по-модерна визия.
  важаеми клиенти, С цел обновяване и модернизиране магазин Lidl гр. София, ул. Николай Хайтов 3 няма да работи на хх.07. и хх.07. Заповядайте отново на хх.07., когато магазинът ще отвори врати с нова и по-модерна визия.

  Уважаеми клиенти,

  С цел обновяване и модернизиране магазин Lidl гр. Казанлък, бул. „Княз Ал. Батенберг“ 45, няма да работи на 23.01. и 24.01.
  Заповядайте отново на 25.01. от 13:00ч., когато магазинът ще отвори врати с нова и по-модерна визия. Обновяването ще включва въвеждането на елементи от новата концепция на Lidl, която съчетава промяна в дизайна, по-прегледна подредба на стоките и подобряване енергийната ефективност на сградата.
  В този период заповядайте в някой от другите ни магазини.

 • Намерете вашия Lidl

  Моля, посочете населеното място, където искате да пазарувате.

  Ще ви покажем карта и списък на магазините в близост до избраното населено място. Също така можете да изчислите маршрута до избрания от вас магазин, да видите неговия адрес и работното му време. Имате и възможност да маркирате най-удобния ви наш магазин като любим.

внимание Hint Head
danger Hint Head
danger Hint Head
watchlist Списък
map-marker Карта
Покажи работното време
Скрий работното време
Покажи магазини с...
Покажи магазини с...
 • Паркоместа за инвалиди
 • Пекарна
 • Паркинг
 • Зарядна станция за електромобили
 • Нехранителни продукти
Нулирай

  Направи 360° разходка из нашия магазин Lidl от ново поколение