внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

 • Лидл подкрепи националния отбор по волейбол за Европейското първенство през 2015
  Лидл подкрепи националния отбор по волейбол за Европейското първенство през 2015

  Лидл подкрепи националния отбор по волейбол за Европейското първенство през 2015

  Лидл България стана основен спонсор на Националния отбор по волейбол на България за 29-тото Европейско първенство за волейбол за мъже, което стартира на 9-ти октомври. Договорът за партньорство беше официално подписан днес от Данчо Лазаров – Президент на Българската федерация по волейбол, и от г-жа Милена Драгийска – изпълнителен директор на Лидл България. На подписването присъстваха още от Иван Тодоров – Вицепрезидент на БФВ, и Пламен Константинов – селекционер на българския тим.

  „Подкрепата на Националния отбор по волейбол на България за нас е кауза в подкрепа на българските спортисти, които имат постоянство в постиженията и успехите си. Няма българин, който да не желае от цялото си сърце успех на националния отбор. Малцина са спортистите, които в България притежават такова завидно постоянство в комбинация с качество на постижението. Тази устойчивост особено ценим и за нея заслужават нашето уважение и възхищение като фенове, българи и мениджъри. Подкрепяйки волейболните национали изразяваме съпричастността си към българското представяне и пожелаваме успех на момчетата”, заяви Милена Драгийска и обясни, че подкрепата на Лидл е съвсем логична и на компанията й отива да бъде част от успешни проекти и събития, които демонстрират качество.

  Данчо Лазаров също изказа своята благодарност към Лидл като отбеляза, че за Българската федерация по волейбол е чест да има такъв солиден партньор в лицето на авторитетна в международен план компания и сподели, че е особено впечатлен от задълбочените преговори, които са довели до няколко нови инициативи в подкрепа на първенството. Като символ на приемането на Лидл в отбора президентът на БФВ подари на г-жа Драгийска рамкирана фланелка на националния отбор на България, брандирана с логото на Лидл.

  Като търговска верига Лидл България винаги е имала отношение към спорта, което се вижда както в пазарно отношение със седмиците, посветени на спорта в магазините, така и демонстрирайки подкрепата си към различни спортни активности през годините. Това е първото партньорство на Българската волейболна федерация и Лидл България и обещава да бъде изключително успешно. Слоганът на кампанията е „Подкрепи отбора! Заслужава си!” и ще бъде популяризиран чрез рекламните материали на Лидл в периода на европейския шампионат, за да активизират почитателите на българския тим да отидат и подкрепят своя отбор на първенството. За феновете на волейбола от Лидл са подготвили и друга приятна изненада - в целия период от 7-ми октомври до края на шампионата от всеки един магазин на Лидл ще можете да се сдобиете и с програма на мачовете.

  Освен подкрепата на националния отбор, от Лидл стартират и друга социална инициатива в подкрепа на детско-юношеските школи. За всеки направен ас от националите Лидл ще дарява по 100 лв. на българските детско-юношески школи по волейбол за закупуването на волейболни топки. Ангажиментът към децата, които са бъдещето на България, не е нов като кауза за Лидл – традиционна е подкрепата за детски спортни турнири, изграждане на спортни площадки и др.