В разгара на лятото Lidl ни кани на прохладна разходка в планината

Технологията BIONIC FINISH® ECO предлага незаменим комфорт в екипировката за цялото семейство

12 август 2019 г., гр. София. В сезона на слънцето и приключенията, Lidl помага в избора на почивка с чудесните си нови предложения за разходка в планината. От днес, 12 август до изчерпване на количествата във всички магазини от веригата любители и ентусиасти могат да намерят страхотна планинска екипировка и аксесоари за цялото семейство.

Предложенията включват разнообразие от продукти с характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена. Спортните Softshell якета с марка Crivit не задържат вода и петна, благодарение на технологията BIONIC FINISH® ECO, която предпазва текстилните изделия от вода и замърсяване. Освен това материята е дишаща, еластична и ветроустойчива. Якетата се предлагат в различни десени и размери както възрастни, така и за деца. Спортни панталони, както и дъждобрани, обработени по същата технология, предлагат допълнително удобство за планинската разходка, отново защитени от вода и замърсяване.

Всеки планинар знае колко важни са обувките в планината, за да е спокойна и безпроблемна разходката. Затова Lidl предлага и удобни туристически обувки за големи и малки – водоустойчиви, от дишаща материя, с анатомично оформена стелка и здрава подметка, които са подходяща за различни терени.

Предложението за отдих в планината се допълва от туристически щеки - леки, стабилни и удобни, компактни раници (със защитен калъф при дъжд), спортни клинове и най-различни аксесоари – очила, слушалки, led осветление и други, които със сигурност ще бъдат полезни по време на прехода.