Пърленка

0,65
лв.
160 g/бр.
Наличност
17.02. - 23.02.
  • 160 g

Класическият гирос идва от Гърция и представлява печено на шиш свинско месо, завито в хлебче, към което се добавят салати и сосове. Рецептата може да варира с различни по вид меса – пилешко и агнешко, например. Чудесно допълнение са и пържените картофки.

С продуктите от нашата Гръцка седмица можеш да направиш порция гирос в няколко лесни стъпки:
   1. В тиган изпържи до готовност гироса от свински бут.
   2. Изпържи картофите и нарежи лист зелена салата на ивички, 1 червен лук на полумесеци и 1 домат на кубчета.
   3. В чиния сервирай месото, гарнирай с пържените картофи, пресните зеленчуци и салата Дзадзики.
   4. Наслади се на вкусна порция гирос в комбинация с нашата пърленка.
Добър апетит!

Повече информация
BakeOff

Още предложения