Включи се в нашата игра

Участвай от 15.08. до 01.09.

Всеки ден участваш в томбола за дневна награда, а накрая на играта ще раздадем 5 ваучера за пазаруване в Lidl на стойност 500 лв. всеки.

Back to school

 

Лятото преваля, а с него – и любимата училищна ваканция, което значи едно: време е малките свежари да се завърнат в голямото училище! В час е яко, когато имаш готини съученици, разбрани учители и… нещо свежо, с което да изпъкваш. Какво ще кажеш за тетрадки със свежи дизайни, цветни химикалки и всякакви хитри и полезни пособия? А с нова раница, обувки и модни дрехи ще влизаш с усмивка във всеки час.

Свежарите се завръщат…

с ярки модни попадения!

 

Всички ученици мечтаят да превърнат училищния коридор в свой личен моден подиум. Ние в Lidl с удоволствие помагаме за това, защото още помним тръпката да се сдобиеш с хубави дрешки за новата учебна година. Стилните и удобни облекла от нашите доказани марки Pepperts и Lupilu са с качество, проверено и гарантирано от немския институт „Хоенщайн“, а цените им са наистина изгодни.

Back to school – Свежари в час

Свежарите се завръщат…

с щури принадлежности за училище!

 

Всеки се нуждае от хитри малки аксесоари и пособия, за да бъде наистина в час. Имаме раници с вграден калъф за защита от дъжд, които „растат“ заедно с детето, и такива, които радват с 3D образи на любими анимационни герои. Подбрали сме симпатични несесери, многоцветни моливи, бои, маркери и чудесни блокчета. Разбира се, никоя учебна година не може да започне без тетрадки с ярки корици и пъстри подвързии, а веселите гумички и магическите изтриващи химикалки винаги удрят рамо в труден момент!

Свежарите се завръщат… с апетит за вкуснотии!

 

Децата кипят от енергия! А и как биха могли да научават нови неща за света и да щуреят на воля в междучасието ежедневно без подходящото „гориво“? Ние в Lidl сме подбрали вкусни и питателни храни за учениците, които да ги зареждат с необходимата енергия в почивките между часовете, а и след това.

Очаквай от 29.08.

 

Удобни, много свежи и на добра цена - дрехи за момичета и момчета от 29.08.

 

Винаги подготвен за час с готини принадлежности. Вземи от 29.08.

Очаквай от 02.09.

 

Да подготвим по-малките за есента: качествени детски дрехи за всеки ден от 02.09.

Очаквай от 05.09.

 

Домашната работа върви по-приятно с подходящите материали от 05.09.

Очаквай от 12.09.

 

Страхотни стайлинг находки за първия учебен ден търси от 12.09.