внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

СВЕТЪТ НА ДЪРВЕНИТЕ ИГРАЧКИ

Дървени играчки от LIDL

Дървените ни играчки са дълготрайни, естествени и устойчиви. Чрез тях вие създавате на детето си незабравими детски спомени и му осигурявате предпоставка за здравословно развитие. Играчките от дърво стимулират всички сетива. Те развиват фини двигателни умения, логическото мислене и въображението. Дървените играчки в LIDL отговарят на най-високите стандарти за качество – за да се насладите на игра с тях възможно най-дълго.

FSC - устойчиво добивана дървесина и хартия
FSC - устойчиво добивана дървесина и хартия
FSC - устойчиво добивана дървесина и хартия

Комбинация

Нашите дървени играчки могат да бъдат комбинирани една с друга. Това носи редица предимства: децата могат бързо да си измислят по-голяма история от два малки подаръка и да направят играта си още по-приятна.

Качество

Дървените ни играчки са издръжливи в дългосрочен план. Благодарение на висококачествената изработка, вашето дете ще се радва на играчката за дълго време.

Цени

Да, качеството е важно за нас. Но също така е важно и повече хора да могат да се докоснат до тях. Затова ги предлагаме на възможно най-добрата цена. Нашите дървени играчки се гордеят с отличимо съотношение между цена и качество.

свят на игри

Светът на влаковете

Дървеното ни влакче е една от най-популярните детски играчки за поколения наред. Линиите са лесни за сглобяване, здрави и гъвкави. Още линии за по-дълги маршрути могат да се добавят по всяко време. Може да допълните с чудесни аксесоари. Формите са напълно съобразени с нуждите на децата. А те, както и възрастните – искат да им се наслаждават дълго време.

Светът на куклите

Куклите са източник на голямо очарование и за малки, и за големи. Те позволяват на децата да играят, имитират и пресъздават ежедневието си. А също и да създадат свят според собствените си правила и въображение. Фантастично проектирани къщи за кукли, разнообразни допълнения, различни фигури и оригинални аксесоари обещават дълготрайно забавление. Без ограничения на фантазията!

Светът на кухните

Дървената кухня с прибори за готвене дава възможност за страхотни ролеви игри за момичета и момчета. Децата могат да имитират възрастните, приготвяйки храна за любимите си кукли и плюшени играчки. Младите готвачи развиват своята фина моторика и креативност, докато се забавляват. Дървената кухня има важно място в стаята на всяко дете, а защо не и в кухнята на мама и татко?

Дърво

Дървените играчки носят усещането, че природата е в ръцете ни. Като играят с тях, децата опознават по-добре себе си и околната среда. И тъй като малките невинаги са толкова внимателни към играчките си, колкото на нас би ни се искало, най-ценното при тези, изработени от дърво, е това, че са  дълготрайни.

Метал

Винаги внимаваме да използваме нетоксични материали, когато избираме металните части за нашите играчки, които, разбира се, са висококачествени и здрави.

Пластмаса

Допълваме нашите играчки с пластмасови детайли, за да подобрим качеството на игра. Стриктни изисквания за безопасност гарантират, че те са подходящи за употреба от малчуганите.

Бои

За финал – използваме само бои и лакове на водна основа, несъдържащи разтворители, така че да е безвредно за децата.

СЕРТИФИКАТИ ЗА КАЧЕСТВО