danger
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

#твоятаКоледа #твоятаКоледа #твоятаКоледа

Твоята Коледа наближава!

Влез от 13.11. до 10.12. на страницата на играта и открий печелившото за деня квадратче. Не забравяй – имаш ограничен брой опити. Ако успееш, трябва само да се регистрираш и можеш да спечелиш страхотната награда на деня. С регистрацията за наградата на деня участваш автоматично и в томбола за един от трите специални кухненски робота, а също и за голямата награда...1 ваучер за пътуване в чужбина за двама до избрана от победителя дестинация на обща стойност 2000 лв.

Твоята Коледа – Една празнична приказка

Вълшебството на твоята Коледа

Появява се в украсата на дома – пищна и бляскава или премерено елегантна, по твой вкус. Усеща се и в празничното меню – традиционно или не чак толкова, но винаги с по някой нов щрих. То е и в подаръците, с които ще зарадваш близките си. И в очакването да видиш какво са измислили те за теб.
Вълшебството е в миговете, прекарани с любимите хора. В детския смях, аромата на канела и джинджифил и домашния уют.
Каква е твоята Коледа? Никой не може да ти даде точната рецепта, защото само ти знаеш как да я направиш най-щастлива за теб и за хората, които обичаш. Затова пък ние можем да ти споделим някои празнични идеи, с които да стане още по-прекрасна...

Ако нямаш идея за коледен подарък...

Коледа е време за приятни емоции,а не главоблъсканици какво да подариш на приятелите. Вземи Lidl ваучер, зареди го с желаната от теб сума в размер от минимум 10 лв. и максимум 195 лв. и зарадвай с него любим човек!

Ваучерът може да се използва във всички магазини на Lidl в България без ограничения за периода и за броя пазарувания до изчерпване на сумата.