внимание
Този браузър не се подържа.

Използвате версия на браузър, която не се подържа от нашия сайт.

Нека Великден бъде вкусен

Единственото агнешко месо със сертификат за качество от SGS в България

Традиции във времето козунаци

Ваня Вътова

е майстор на хлебни изделия в „Симид“ повече от 15 години. Смята, че тестото изисква усет и любов и плете козунак след козунак, за да могат повече хора да споделят вкуса на традицията със семействата и приятелите си.

Перлената захар

има свойството да прилепва добре към тестото и да запазва вида и формата си при печене. Нашите козунаци, поръсени с перлена захар, се отличават с красив външен вид и богат вкус.

Великден под родната стряха

Нека Великден бъде изискан

продукти на фокус

Великден от шоколад

Освежи градината