Този браузър не е актуален
За да се визуализира правилно сайта, моля ползвай следните браузъри.ВниманиеОбнови версията на браузъра си. Ако не го направиш някои функционалности може и да не работят коректно.

КУПОНИ

Всяка седмица получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.

Важна информация

Купоните са валидни за посочения за съответния купон период в приложението Lidl Plus. Купоните могат да бъдат използвани еднократно в рамките на съответните количествени ограничения. За да бъдат използвани, купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на купона или да не са налични по всяко време във всички разновидности. Цената е в лева с включен ДДС.

СВАЛИ. РЕГИСТРИРАЙ СЕ. СПЕСТЯВАЙ.

Media Highlighting


Партньорски предложения


С Lidl Plus спестяваш и извън магазините на Lidl! Всеки месец използвай различни ексклузивни отстъпки и оферти от нашите партньори, които важат само за потребители на Lidl Plus