Това е Бояна

Бояна не се побира в думата „дизайнер“, но каквото и да захване, в нейните ръце всичко оживява. Завършва моделиране и конструиране на облеклото, а след това и режисура за куклен театър. Творчеството е неразделна част от живота на Бояна, която освен режисьор и актьор, е и сценограф на своите куклени спектакли. Прави детски играчки и с въображението на непораснало дете създава светове за малки и големи благодарение на таланта, уменията и сръчността си.


Бояна ще те вдъхнови да оставиш всичко и да започнеш да твориш с подръчни материали: бои, хартия, текстил, дърво, метал и т.н. Тя ще ти даде идеи, с които да разкрасиш и освежиш дома си, да твориш заедно с децата или да рециклираш стари материали. От бижута, през декорация и игри, Бояна може всичко.

Бояна е нашият експерт в категорията Hobby

Магия или трик - виж видеото на Бояна

Улови летните спомени в кутия

В това видео Бояна ще ти покаже как да си направиш чудна кутия за летни спомени с помощта на изненадваща и супер ефектна техника. Запознай се с трансфериращия медиум и сътвори красиви отпечатъци на любимите си снимки върху всевъзможни повърхности. Възможностите са безброй! Пусни видеото и запретни ръкави!

Подари учебно табло за детско бюро - виж видеото на Бояна

Подари учебно табло за детско бюро

Бояна ще ти покаже как да изработиш табло за задачи от подръчни материали, с което да зарадваш любим малчуган за началото на новата учебна година. Таблото прави ученето по-забавно и разнообразно, а детето леко и неусетно придобива нови умения и полезни навици.

Уший си удобна чанта за пикник - виж видеото на Бояна

Уший си удобна чанта за пикник

Бояна ще ти покаже как собственоръчно да си ушиеш удобна и супер чаровна чанта за пикник, за да разведриш лятото със забавления на открито. Зареди я с прибори, чаша, домашно приготвени сандвичи и всичко, необходимо за закуска сред природата – и voilà! – вече имаш индивидуален комплект за пикник, идеален за парка, разходка в планината или на плажа. Пусни си видеото и запретни ръкави!

Направи си лесна и ефектна картичка - виж видеото на Бояна

Направи си лесна и ефектна картичка

Бояна ще те запознае с квилинга – супер приятно и отпускащо приложно изкуство за малки и големи, с което можеш да създаваш картини и дори предмети от цветни хартиени лентички! Въоръжена с един от пълните комплекти за квилинг на Crelando, Бояна ще изработи лесна и ефектна картичка и ще ти покаже отблизо техники, тънкости и трикове за начинаещи квилинг творци.

Направи си boho палатка - виж видеото на Бояна

Направи си boho палатка

Бояна ще ти покаже стъпка по стъпка как да си направиш супер яка, супер шарена и супер практична boho палатка. Избери си плат с щур десен и зарадвай себе си или децата с този чуден проект, идеален за летни игри в градината или детската стая.

От игла до конец: дюшек за градината или терасата - виж видеото на Бояна

От игла до конец: дюшек за градината или терасата

Бояна ще ти покаже как да направиш градината или терасата си още по-удобна с помощта на ултрамек и мегапъстър мултифункционален дюшек. „Облечи го“ собственоръчно в любим летен десен и го използвай като легло, табуретка, кресло или както въображението ти подскаже. Лесно е – дай старт на видеото и започни да планираш собствения си проект!

Като твоите обувки други няма - виж видеото на Бояна

Като твоите обувки други няма

Бояна ще ти покаже как да преобразиш обувките си в бляскав уникат, за който Пепеляшка може само да мечтае! В ролята на Добрата фея кръстница влизат глитер маркерите. Те са страхотен помощник за този и за много други хоби проекти, защото се нанасят лесно, съхнат бързо и се захващат здраво за разнообразни материали. Какво чакаш – пусни си видеото и заблести ярко!

Цветен акцент за дома - виж видеото на Бояна

Декорирай шкафче по твой вкус

В това видео Бояна ще ти покаже как да декорираш шкафче по свой вкус с няколко лесни и ефектни техники. Този пъстър проект ще внесе нови цветове и форми у дома и ще освежи интериора в унисон с идващата пролет. Смееш ли да опиташ?

Изненада в кутия - виж видеото на Бояна

Зарадвай любим човек с картичка в кутия

Бояна ще ти покаже как да си изработиш картичка в кутия, с която да разкажеш красива история и да зарадваш любим човек. За този специален проект ще ти трябват снимки и декоративни елементи, които ще аранжираш в дървена кутия, така че да се получи своеобразен колаж от спомени.

Изненада в кутия - виж видеото на Бояна

Направи си ефектна бродирана гривна от филц

Бояна ще ти покаже как да си изработиш ефектна гривна от филц с красива бродерия, вдъхновена от скандинавското изкуство. Тя ще подчертае твоята индивидуалност и ще придаде характер и на най-семплия тоалет.

Лесна коледна декорация - виж видеото на Бояна

Посрещни Коледа с рисувана празнична декорация

Бояна ще ти покаже как да измайсториш DIY рисувана коледна декорация за вкъщи. Виж тази страхотна и лесна идея за нашумялата напоследък „черна дъска“, на която можеш да напишеш и нарисуваш своето уникално послание с тебешири или пастели.

Празничен уют за дома - виж видеото на Бояна

Направи си празнична украса и кът за напитки

Бояна ще ти покаже тайните зад домашната коледна украса и уютния кът за топли напитки, за да посрещаш с още по-голяма гордост гостите вкъщи.