Това е Бояна

Бояна не се побира в думата „дизайнер“, но каквото и да захване, в нейните ръце всичко оживява. Завършва моделиране и конструиране на облеклото, а след това и режисура за куклен театър. Творчеството е неразделна част от живота на Бояна, която освен режисьор и актьор, е и сценограф на своите куклени спектакли. Прави детски играчки и с въображението на непораснало дете създава светове за малки и големи благодарение на таланта, уменията и сръчността си.


Бояна ще те вдъхнови да оставиш всичко и да започнеш да твориш с подръчни материали: бои, хартия, текстил, дърво, метал и т.н. Тя ще ти даде идеи, с които да разкрасиш и освежиш дома си, да твориш заедно с децата или да рециклираш стари материали. От бижута, през декорация и игри, Бояна може всичко.

Бояна е нашият експерт в категорията Hobby

Зарадвай любим човек с картичка в кутия

Зарадвай любим човек с картичка в кутия

Бояна ще ти покаже как да си изработиш картичка в кутия, с която да разкажеш красива история и да зарадваш любим човек. За този специален проект ще ти трябват снимки и декоративни елементи, които ще аранжираш в дървена кутия, така че да се получи своеобразен колаж от спомени.

Направи си ефектна бродирана гривна от филц

Направи си ефектна бродирана гривна от филц

Бояна ще ти покаже как да си изработиш ефектна гривна от филц с красива бродерия, вдъхновена от скандинавското изкуство. Тя ще подчертае твоята индивидуалност и ще придаде характер и на най-семплия тоалет.

Направи си ефектна бродирана гривна от филц
Коледен уют за дома

Посрещни Коледа с рисувана празнична декорация

Бояна ще ти покаже как да измайсториш DIY рисувана коледна декорация за вкъщи. Виж тази страхотна и лесна идея за нашумялата напоследък „черна дъска“, на която можеш да напишеш и нарисуваш своето уникално послание с тебешири или пастели.

Коледен уют за дома

Направи си празнична украса и кът за напитки

Бояна ще ти покаже тайните зад домашната коледна украса и уютния кът за топли напитки, за да посрещаш с още по-голяма гордост гостите вкъщи.

Коледен уют за дома