Това е Бояна

Бояна не се побира в думата „дизайнер“, но каквото и да захване, в нейните ръце всичко оживява. Завършва моделиране и конструиране на облеклото, а след това и режисура за куклен театър. Творчеството е неразделна част от живота на Бояна, която освен режисьор и актьор, е и сценограф на своите куклени спектакли. Прави детски играчки и с въображението на непораснало дете създава светове за малки и големи благодарение на таланта, уменията и сръчността си.


Бояна ще те вдъхнови да оставиш всичко и да започнеш да твориш с подръчни материали: бои, хартия, текстил, дърво, метал и т.н. Тя ще ти даде идеи, с които да разкрасиш и освежиш дома си, да твориш заедно с децата или да рециклираш стари материали. От бижута, през декорация и игри, Бояна може всичко.

Бояна е нашият експерт в категорията Hobby

Цветен акцент за дома - виж видеото на Бояна

Декорирай шкафче по твой вкус

В това видео Бояна ще ти покаже как да декорираш шкафче по свой вкус с няколко лесни и ефектни техники. Този пъстър проект ще внесе нови цветове и форми у дома и ще освежи интериора в унисон с идващата пролет. Смееш ли да опиташ?

Изненада в кутия - виж видеото на Бояна

Зарадвай любим човек с картичка в кутия

Бояна ще ти покаже как да си изработиш картичка в кутия, с която да разкажеш красива история и да зарадваш любим човек. За този специален проект ще ти трябват снимки и декоративни елементи, които ще аранжираш в дървена кутия, така че да се получи своеобразен колаж от спомени.

Изненада в кутия - виж видеото на Бояна

Направи си ефектна бродирана гривна от филц

Бояна ще ти покаже как да си изработиш ефектна гривна от филц с красива бродерия, вдъхновена от скандинавското изкуство. Тя ще подчертае твоята индивидуалност и ще придаде характер и на най-семплия тоалет.

Лесна коледна декорация - виж видеото на Бояна

Посрещни Коледа с рисувана празнична декорация

Бояна ще ти покаже как да измайсториш DIY рисувана коледна декорация за вкъщи. Виж тази страхотна и лесна идея за нашумялата напоследък „черна дъска“, на която можеш да напишеш и нарисуваш своето уникално послание с тебешири или пастели.

Празничен уют за дома - виж видеото на Бояна

Направи си празнична украса и кът за напитки

Бояна ще ти покаже тайните зад домашната коледна украса и уютния кът за топли напитки, за да посрещаш с още по-голяма гордост гостите вкъщи.