Това е Дино

Дино е завършил актьорско майсторство, а сега е подхванал майсторство. Дипломира се в НАТФИЗ, играе в киното и театъра, свири на пиано в група и режисира свои къси филми. Но съдбата му отрежда да ремонтира стар апартамент и разпадаща се къща, заради което открива в себе си една неосъзната страст – майсторлъка. За последната година вдигна почти цяла къща сам в село Лесковдол.


Дино е тук, за да ти покаже, че и ти можеш! Самият той се е научил на всичко в майсторенето от нула – от идеята, през опита и грешките до крайните прекрасни проекти, които създава, заради силното си вдъхновение и вяра в първоначалната хрумка. Дино ще ти напомни, че когато прекараме нещо през душата си, то  става двойно по-хубаво. Не е нужно да си професионалист - нужно е търпение, внимание в работата с инструментите, въображение и щипка ентусиазъм!

 

Дино е нашият експерт в рубриката Crafts

Сглоби си дъска за бележки

Направи си табло за бележки от естествени материали

Дино ще ти покаже как да си измайсториш практично табло за бележки от естествени материали. Закачи го в кухнята у дома, за да си правиш списъци с покупки или да записваш вдъхновени рецепти, а може и до бюрото, за да си винаги в крак със задачите в офиса. Ще видиш колко бързо ще се превърне в незаменим помощник в ежедневието ти.

Сглоби си дъска за бележки
Сглоби си практичен рафт за подправки

Сглоби си практичен рафт за подправки

Дино ще ти покаже как да си направиш универсален рафт за подправки, който да прикрепиш към своя хладилник. Ако ти трябва повече пространство в кухнята или държиш всичко у дома да си има свое място, не се колебай и подхващай този проект.

Направи си практична етажерка за бижута

Направи си практична етажерка за бижута

Дино ще ти покаже как да направиш удобна дървена етажерка за бижута, подходяща за стенен монтаж. С нея можеш да зарадваш любим човек, да сложиш ред сред собствените си аксесоари или просто да предизвикаш майстора в теб за нови изяви! А сега се въоръжи с любимите инструменти от Lidl и се захващай за майсторене.

Направи си практична етажерка за бижута

Измайстори си коледна елха в минималистичен стил

Дино ще ти покаже как да си направиш коледна елха от остатъчен дървен материал. Това минималистично DIY коледно дръвче можеш да лакираш, боядисаш или декорираш, както намериш за добре. А най-хубавото е, че накрая можеш да го сгънеш и да използваш многократно – една устойчива идея за Коледа.