Това е Дино

Дино е завършил актьорско майсторство, а сега е подхванал майсторство. Дипломира се в НАТФИЗ, играе в киното и театъра, свири на пиано в група и режисира свои къси филми. Но съдбата му отрежда да ремонтира стар апартамент и разпадаща се къща, заради което открива в себе си една неосъзната страст – майсторлъка. За последната година вдигна почти цяла къща сам в село Лесковдол.


Дино е тук, за да ти покаже, че и ти можеш! Самият той се е научил на всичко в майсторенето от нула – от идеята, през опита и грешките до крайните прекрасни проекти, които създава, заради силното си вдъхновение и вяра в първоначалната хрумка. Дино ще ти напомни, че когато прекараме нещо през душата си, то  става двойно по-хубаво. Не е нужно да си професионалист - нужно е търпение, внимание в работата с инструментите, въображение и щипка ентусиазъм!

 

Дино е нашият експерт в рубриката Crafts

Измайстори си коледна елха в минималистичен стил

Дино ще ти покаже как да си направиш коледна елха от остатъчен дървен материал. Това минималистично DIY коледно дръвче можеш да лакираш, боядисаш или декорираш, както намериш за добре. А най-хубавото е, че накрая можеш да го сгънеш и да използваш многократно – една устойчива идея за Коледа.