Това е Михаела

Михаела е многократен републикански шампион по кану-каяк. Бронзов медалист на международна регата и част от националите на България за Европейското първенство в Унгария през 2008 г. Спортът е в кръвта й, а желанието й е да те накара да се раздвижиш. Освен че е професионален фитнес треньор и инструктор по аеробика, Михаела завършва Софийския университет със специалност Спортна педагогика и преподава в столично училище. Има десетки допълнителни квалификации в сферата на спорта и здравословния живот.


Михаела е пътеводната ти светлина по пътя към по-здравословния и пълноценен начин на живот. С разнообразните си предложения за тренировки тя ще те мотивира да се движиш по-активно и да спортуваш по-редовно, обръщайки специално внимание на техниката при изпълнение на всяко упражнение, защото тя е един от най-важните компоненти в спорта.

Михаела ще ни води в рубриката Wellness по пътя към повече движение, настроение и здраве

Тайните на туристическите щеки

Тайните на туристическите щеки

Михаела ще ти помогне да опознаеш туристическите щеки. За да ти вършат истински добра работа в планината и да избегнеш излишни рискове, е важно да знаеш как да ги настроиш според височината си, сезона и терена, какви са правилният захват и подходящата техника за ходене с тях. Затова грабвай своите и да започваме!

Тайните на туристическите щеки
Стегни се за планински преход през зимата

Стегни се за планински преход през зимата

Михаела ще ти покаже как да се подготвиш за планински преход през зимата, така че да си подсигуриш още по-добро изживяване с нейно величество Планината. Виж препоръки за подходяща екипировка, за принадлежности и храни, с които да заредиш туристическата си раница, за стречинг упражнения след прехода и много други. Снежните склонове те очакват!

Влез във форма с 3-седмично предизвикателство

Влез във форма с 3-седмично предизвикателство

Михаела ще ти отправи сериозно новогодишно предизвикателство. Ако и при теб похапването на домашни вкуснотии е излязло от контрол по празниците, не се колебай – грабвай маратонките и една пудовка и се зареди с воля и хъс за успех. А сега опитай тренировката, която в следващите 21 дни ще ти помогне да постигнеш завидни резултати и не забравяй да се храниш балансирано. Готови, старт!

Влез във форма с 3-седмично предизвикателство
Във форма и по празниците

Във форма и по празниците

Михаела ще ти даде десет ефективни упражнения със собствено тегло и няколко малки трика, които ще ти помогнат да останеш във форма по празниците, когато домашната трапеза е по-изкусителна от всякога, а „само още едно“ се превръща в същинска мантра. Виж съветите на Михаела, разучи тренировката още сега и ни пиши дали ти допада.

Подготви се за пистата с 3-минутна тренировка

Михаела ще ти покаже как да се подготвиш за пистата, така че твоето ски или сноуборд изживяване тази зима да е още по-про! Опитай тренировката, която включва комбинация от ставна и мускулна загрявка и леки кардио упражнения, които подобряват баланса, издръжливостта, координацията и заздравяват краката и ръцете.