Това е Михаела

Михаела е многократен републикански шампион по кану-каяк. Бронзов медалист на международна регата и част от националите на България за Европейското първенство в Унгария през 2008 г. Спортът е в кръвта й, а желанието й е да те накара да се раздвижиш. Освен че е професионален фитнес треньор и инструктор по аеробика, Михаела завършва Софийския университет със специалност Спортна педагогика и преподава в столично училище. Има десетки допълнителни квалификации в сферата на спорта и здравословния живот.


Михаела е пътеводната ти светлина по пътя към по-здравословния и пълноценен начин на живот. С разнообразните си предложения за тренировки тя ще те мотивира да се движиш по-активно и да спортуваш по-редовно, обръщайки специално внимание на техниката при изпълнение на всяко упражнение, защото тя е един от най-важните компоненти в спорта.

Михаела ще ни води в рубриката Wellness по пътя към повече движение, настроение и здраве

Подготви се за пистата с 3-минутна тренировка

Михаела ще ти покаже как да се подготвиш за пистата, така че твоето ски или сноуборд изживяване тази зима да е още по-про! Опитай тренировката, която включва комбинация от ставна и мускулна загрявка и леки кардио упражнения, които подобряват баланса, издръжливостта, координацията и заздравяват краката и ръцете.