Това е Павлина

Павлина е бек-енд програмист, който пише толкова красив код, че когато става майка, решава да отдаде свободното си време в името на красотата. Естетиката е нейното призвание и вярва, че човек винаги може да изглежда по-добре. И то с няколко лесни съвета, за които не е нужно  кой знае колко. Павлина се занимава с грим, мода и стайлинг, като от начало помага на приятелките си да съчетаят цветовете и формите за точния повод.  Увлича се по бюти влоговете и открива вътрешното си влечение към минималистичните, класически и романтични стилове.


Павлина е в Къщата на Lidl, за да ти помогне да откриеш своят собствен и уникален стил. Като посланик на красотата, тя е тук, за да ти припомни, че всеки човек носи свое естествено очарование и може по лесни и достъпни начини да подчертае стила си, да изрази себе си чрез подходящите тоалети, прическа, грим и цветове. Павлина ще сподели с теб изпробвани трикове и съвети, които да те вдъхновят да опиташ това у дома.

Павлина е нашият водач в необятната Beauty вселена

Озари празника с 2 бляскави визии

Павлина ще ти даде идеи за лесен, но ефектен празничен грим, прическа и тоалет, с които да изглеждаш и да се чувстваш специална в най-специалното време от годината. Как да съчетаеш визия, подходяща за празничен обяд у дома, която бързо може да се превърне в бляскав парти тоалет? Виж и ще се увериш сама!