От 11.10. до 07.11. трупаш суми с всяка покупка на прясно месо, риба и рибни продукти. При достигане на сума от 15, 25 и 35 лв. получаваш купони и избираш кой продукт от него да получиш на преференциална цена от  1 стотинка в приложението. При натрупване на сумата от 55 лв. получаваш 5% отстъпка при следваща покупка (до 100 лв.).

купони

Всяка седмица получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.

виж предложенията

Внимание

Няма ваучери

Внимание

cake.couponsoverview.hintErrorHeader

Важна информация

Купоните са валидни за посочения за съответния купон период в приложението Lidl Plus. Купоните могат да бъдат използвани еднократно в рамките на съответните количествени ограничения. За да бъдат използвани, купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на купона или да не са налични по всяко време във всички разновидности. Цената е в лева с включен ДДС.

оферти

Страхотни предложения за продукти, които можеш да купиш дори по-изгодно, само ако използваш Lidl Plus. Просто сканирай приложението на касата и отстъпката ще се приложи автоматично към всички продукти, обозначени с Lidl Plus оферта. Можеш да ползваш офертите повече от веднъж в рамките на посочения период.

виж предложенията

Внимание

Няма ваучери

Внимание

Данни не могат да бъдат заредени

Важна информация

Офертите са валидни за посочения за съответната оферта период в приложението Lidl Plus. Офертата се прилага многократно в рамките на срока ѝ на валидност. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на офертата или да не са налични по всяко време във всички разновидности. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Цената е в лева с включен ДДС.

виж още

Партньори

С Lidl Plus спестяваш и извън магазините на Lidl! Възползвай се от ексклузивни отстъпки и оферти от нашите партньори, които важат само за потребители на Lidl Plus.