купони

Всяка седмица получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.

виж предложенията

Внимание

Няма ваучери

Внимание

cake.couponsoverview.hintErrorHeader

Важна информация

Купоните са валидни за посочения за съответния купон период в приложението Lidl Plus. Купоните могат да бъдат използвани еднократно в рамките на съответните количествени ограничения. За да бъдат използвани, купоните следва да бъдат активирани в приложението Lidl Plus. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на купона или да не са налични по всяко време във всички разновидности. Цената е в лева с включен ДДС.

оферти

Страхотни предложения за продукти, които можеш да купиш дори по-изгодно, само ако използваш Lidl Plus. Просто сканирай приложението на касата и отстъпката ще се приложи автоматично към всички продукти, обозначени с Lidl Plus оферта. Можеш да ползваш офертите повече от веднъж в рамките на посочения период.

ВИЖ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА

Внимание

Няма ваучери

Внимание

Данни не могат да бъдат заредени

Важна информация

Офертите са валидни за посочения за съответната оферта период в приложението Lidl Plus. Офертата се прилага многократно в рамките на срока ѝ на валидност. Продуктите могат да бъдат изчерпани преди последния ден на валидност на офертата или да не са налични по всяко време във всички разновидности. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Цената е в лева с включен ДДС.

Lidl plus

ВЗЕМИ LIDL PLUS СЕГА!

Свали от Google PlayAppStore или App Gallery.
Инсталирай безплатното приложение Lidl Plus на телефона си.

виж още

Партньори

С Lidl Plus спестяваш и извън магазините на Lidl! Възползвай се от ексклузивни отстъпки и оферти от нашите партньори, които важат само за потребители на Lidl Plus.