Мед със 100% български произход и високо качество

Апитрейд
Апитрейд
Апитрейд

Едни от най-сладките и любими на хиляди потребители продукти – полифлорен, акациев, и манов мед, както и мед с орехи, в Lidl доставя „Апитрейд“ ЕООД, семейна компания, която се занимава с пакетиране и продажба на български пчелен мед и с която си партнираме успешно вече 9 години. В компанията работят 25 души, а над 3000 семейства на пчелари от цяла България доставят за нея истински пчелен мед всяка година. Част от продукцията си „Апитрейд“ реализира и извън пределите на страната – в Германия и Франция.

„Пчелният мед е храна, при която най-ценно е максималното ѝ запазване във вида, в който е създадена от природата. Именно с това се гордеем най-много – процесът на пакетиране е щадящ продукта и гарантира запазването на всички полезни свойства“, разказват от компанията и допълват: „Нашият мед е с гарантиран български произход и безкомпромисно качество – всяка една партида се анализира за над 180 параметъра в акредитирана лаборатория в Германия“.
Създаването на продукти с най-високо качество винаги е било наш приоритет, в който доставчиците ни откриват възможност за собствено израстване, затова от „Апитрейд“ споделят още: „Благодарение на партньорството си с Lidl израснахме много – на първо място, научихме много по отношение на стриктния контрол на продуктите и процесите. Ежегодният ръст и надеждните търговски отношения бяха един от главните фактори при взимане на решението за построяване на напълно новата ни производствена база, която е факт от началото на 2019 г.“.

Апитрейд
Апитрейд
Апитрейд