Партньор в доставката на традиционни български храни

Фамилекс
Фамилекс
Фамилекс

Провокирани от обстановката и нагласите на хората в последните месеци, попитахме нашите партньори от „Фамилекс“ ООД дали смятат, че в бъдеще ще се завърнем по-стремително към земеделието и селското стопанство, включително и в домашна форма. Ето какво ни отговори инж. Техн. Надежда Назлева, специалист по качеството в компанията: „Ако хората решат да се завърнат на село, неминуемо ще се възроди земеделието и селското стопанство под всякаква форма. Но ще бъде много трудно за модерния градски човек да замени градския живот с този на село. Вариантите за тази метаморфоза са два: да настъпи дълбоко вътрешно убеждение, че това е необходимо, или да бъдем принудени от обстоятелства.“
Причината да зададем на „Фамилекс“ този въпрос, е, че те доставят за нас ориз и леща от марката Родна стряха – култури, които у нас се отглеждат от векове и са част от традиционното меню на българите. Благодарение на взаимните ни усилия подобни традиционни храни с високо и контролирано качество могат да стигнат до трапезата на всяко българско семейство.

„Лидл България е изключително ценен партньор за нас именно защото ни насърчава да се развиваме  във всяко отношение – създаване на стройна организация за ритмичното изпълнение на заявките и нейното усъвършенстване, прилагане на изключително строг контрол при процеса на пакетиране, изисквания за внедрени системи за качество, които сами по себе си са възможност за цялостно развитие на една организация“, споделят от „Фамилекс“.