Кашкавал от сурово свежо мляко произвеждат от „Мероне“

Мероне
Мероне
Мероне

Заедно с „Мероне“ в Лидл България правим достъпен за много българи автентичния вкус на млечните продукти вече повече от 10 години. Фирмата доставя за нас кашкавал от краве мляко по БДС с марка Родна стряха, направен по традиционна рецепта със съвременно оборудване. Като най-голямо предизвикателство в бизнеса си от „Мероне“ определят удовлетворяването желанията на своите клиенти.

„Живеем в свят, в който вкусовете на хората се променят прекалено бързо. Най-голямото наше предизвикателство е да оцелеем във времена на стагнация и развита конкуренция“, споделя… А когато говорим за толкова традиционни продукти като млечните, чието производство съществува от векове наред в България, питаме и за това доколко все още сме свързани със земята и животните. Ето каква отговарят нашите партньори:
„Производството на истински качествени храни е свързано със земята и животните, защото от там се осигурява суровината. Фирмата ни произвежда млечни продукти само и единствено от свежо мляко. Все повече българският потребител започва да се връща към истинските млечни продукти, които помни още от малък. Възобновяване на био производството е знак, че потребителите все по-често, купувайки млечни продукти, посягат към традиционни и неповторими по вкус артикули. Това за потребителите е връщане назад в миналото и запазване на връзката с традициите на българина“.