„Нухелт“ за чипса, от който можеш да хапваш на воля

Оризови бисквити и непържен оризов чипс от собствената ни марка Sondey и набралите популярност продукти с марка RiceUP! – ако познаваш тези любими вкусове, значи познаваш „Нухелт“ АД. Компанията производител започва дейността си през 2016 г., а през 2018 г. стартира и нашето успешно партньорство. Основната ѝ производствена база се намира в Ямбол, а продуктите можеш да откриеш в магазините ни в цялата страна.
„Нухелт“ АД притежава IFS сертификат с най-висока оценка – 98% съответствие с изискванията на стандарта, както и сертификат за производство на био продукти. А заради интереса от външни пазари компанията има също и Halal и Kosher сертификати.

Нухелт
Нухелт
Нухелт

По думите на Николай Колев, изпълнителен директор на „Нухелт“ АД, иновативните технологии са изключително важни са успеха: „Нашият продукт се произвежда от цели зърна пълнозърнест ориз. Чипсът не е пържен и е от 100% натурални съставки без глутен, без ГМО, без консерванти. Ние не добавяме брашно и нишесте към целите зърна“.
За партньорството си с нас от компанията споделят: „Един от най-значимите ни съвместни проекти е производството на марка Sondey за Лидл, благодарение на което присъстваме в близо 17 европейски държави“.