Чисти и иновативни хранителни продукти от „Смарт органик“

„Храната, която консумираме, е един от най-значимите избори, който правим. Затова ние от „Смарт Органик“ подкрепяме стремежа на хората към по-добро качество на живот, като произвеждаме вкусни, чисти и иновативни хранителни продукти. Мисията ни е да предоставяме възможно най-естествени, непреработени и запазили ценните си качества храни, като в същото време ги правим достъпни и удобни за използване от потребителите.“ – това споделят нашите партньори от „Смарт Органик“, с които работим от 2015 г.

Смарт органик
Смарт органик
Смарт органик

За нас те доставят био барчета Alesto, био киноа, био чиа, био елда, био ленено семе и био гхи. Продуктите им се отличават с високо качество, био сертификати и стриктен контрол при производството. Био барчетата Alesto се изнасят в 12 Lidl държави и са първият български продукт с касово позициониране в Германия, което е признание за тяхното високо качество.
От „Смарт Органик“ споделят още: „Стремим се да управляваме бизнеса си по начин, който е икономически, социално и екологично устойчив на местно и на глобално ниво, за да отговорим на нуждите както на настоящите, така и на бъдещите поколения. За нас това не е просто бизнес, а призвание и начин на живот.“