Истинската храна кара човек да се усмихне, вярват от „Тандем – Попово“

„Яйца и птици –Зора” АД
Тандем – Попово
Тандем – Попово

„Небцето на всеки човек е един своеобразен портал към различни светове. Разнообразяването с истинска, домашно приготвена, качествена храна е това, което кара човек да се усмихне. Храната освен необходимост е и емоция, преживяване“ – в това вярват нашите партньори от „Тандем – Попово“ ООД, с които в Лидл България работим от 2011 г. Те доставят за нас над 35 продукта от прясно свинско месо и месни заготовки, говеждо месо, младо телешко месо, Black Angus говеждо месо от САЩ, както и агнешко месо.
Производствената база на Тандем-Попово ООД се намира на територията на село Дриново, община Попово, където работят над 150 човека, ангажирани в производството, преработката, пакетажа, транспорта, маркетинга и дистрибуцията. В предприятието се прилагат съвременни технологии на производство, като огромна част от средствата се инвестират в машини от ново поколение, автоматизация и оптимизация на производствените процеси на всяко звено.

 

„Основна част от оптимизацията и нашият малък принос за бъдещето е използването на електроенергия, която на 100% е произведена от възобновяеми източници. Това, заедно с намаляването на използването на пластмаса в опаковането, са основни приоритети и за в бъдеще за производството ни“, споделя Ивайло Русчев, съсобственик и управител на компанията.