Вкусен хляб от коричка до средичка. Приготвен по чиста рецепта.

Кое е по-вкусно – хрупкавата коричка или пухкавата средичка?

Ние вярваме, че и двете са наистина важни. Затова във Фурната на Lidl можеш да си купиш хляб само по чисти рецепти. Това означава, че той не съдържа никакви консерванти и хидрогенирани мазнини. Така можем да гарантираме, че ароматът и вкусът му се дължат на самия него, а не на някакви добавки. Освен с все по-високо качество, хлябът на Lidl е и все по-многообразен – приготвен от различни брашна, с различни комбинации от семена, зеленчуци, плодове…
А за теб остава да вземеш трудното решение кой хляб да избереш и откъде да го започнеш – от коричката или от средичката.

Какво казват хората за хляба в Lidl?

Ние от Lidl се стремим да предлагаме на нашите клиенти голямо разнообразие от вкусен и висококачествен хляб, приготвен по чисти рецепти. А за да сме сигурни, че тестените ни продукти ви харесват, в периода 07.01.-25.01.2020 г. проведохме сляп вкусов тест с Ipsos, при който тествахме 26 продукта от Фурната на Lidl. Тестовете бяха проведени сред 2200 респонденти от 6 града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Монтана,

Избери

а резултатите за пореден път потвърждават качеството на нашия хляб, защото:

  • 94% одобряват вкуса на тествания от тях продукт
  • 90% потвърждават качеството на тествания от тях продукт
  • 90,3% биха препоръчали тествания продукт на свой близък

Когато традициите се преплетат с модерния прочит, се получават нашите апетитни печива. Те са автентични, с брашна познати още на предците ни, типично български, съхранили вкуса на родното или пък иновативни, повлияни от чуждестранната кухня. Разнообразието на нашите тестени изделия впечатлява дори най-големите ценители и всеки бързо намира по нещо любимо, което да отнася вкъщи ден след ден. А отбраните ни хлябове, приготвени по чисти рецепти, без консерванти и хидрогенирани мазнини, гарантират своите вкусови качества, без да зависят от никакви добавки.

На кого се доверяваме за нашия хляб?

 

Ние в Лидл вярваме, че хлябът трябва да има една основна отличителна черта – да носи усещането за домашна трапеза и уют. Затова, когато разработваме продуктите си, проявяваме отношение към всеки детайл от началото до края на процеса.

Избираме внимателно и усъвършенстваме:

  • вложените основни суровини
  • подправките
  • формата на продукта
  • вида на коричката и средата
  • изпичането
  • цялостния вкус

Оставаме верни на българския роден вкус и заедно с това:

  • търсим разнообразието
  • проучваме чуждите пазари
  • работим с партньори, които усъвършенстват технологиите на производство

В България за хляба от Фурната на Лидл се доверяваме на нашите доказали се партньори от „Симид“. Те осъществяват пълен контрол върху продукцията –
от зърнените култури, отглеждани на собствени масиви, до безопасността на хляба, правен по най-високи производствени стандарти. 

Разработвайки продуктите си, ние проявяваме отношение към всеки детайл от началото до края на процеса. И всичко с една основна цел – българските домове да ухаят на пресен висококачествен хляб, а единствената дилема пред всеки да е – коричка или средичка