Свежи отвън,

проверени отвътре!

Тестваме нашите свежи плодове и зеленчуци за над 700 вида остатъци от пестициди
Работим само с акредитирани европейски лаборатории
Прилагаме по-строги от законовите изисквания

Когато избираш плодове и зеленчуци, най-важни са свежестта и качеството…както и голямото разнообразие!

Затова в Lidl изискваме от всички свои партньори да гарантират, че доставяните от тях плодове и зеленчуци са продукт на безопасно и устойчиво селскостопанско производство при спазване на добри земеделски практики. Те са сертифицирани по GLOBAL G.A.P и допълнителния модул GRASP (Global G.A.P. Risk Assessment on Social Practice – Оценка на риска на социалните дейности), който оценява работните и социални условия в стопанствата. Това гарантира, че всички наши плодове и зеленчуци – родни и вносни, се отглеждат от 100% сертифицирани земеделски производители.

Прочети повече за целта ни към устойчиво намаляване употребата на пестициди и за това как гарантираме качеството на плодовете и зеленчуците в Lidl

ТУК

видео

Открий практични съвети и хитринки за това как се режат и белят различните плодове и зеленчуци. Тук ще намериш куп страхотни идеи, с които готвенето да става още по-бързо, лесно и забавно.

Абонирай се за канала ни в You Tube.

Как се реже диня
Как се режат чушки
Как се режат домати
Как се бели помело
Как се режат подправки и билки
Как се реже авокадо
Как се реже сладък картоф

Откъде идват доматите?

виж във видеото

Как се отглеждат ягоди?

виж видеото

Любимо от родните производители

Любимите плодове, зеленчуци и подправки идват от стопанства, разположени в най-плодородните райони на България. Те се отглеждат с внимание и грижа от хора, пазещи с отдаденост връзката между човека и земята.