От градината до твоя дом

С фирма „Арон“ си партнираме от самото начало на дейността ни в България. Компанията е семейна и има над 25-годишна история, а с нейна помощ до нашите магазини достига разнообразие от плодове и зеленчуци от всички краища на България – картофи, чушки, домати, краставици, патладжани, тиквички, ряпа, зеле, алабаш, цвекло, пресен лук, спанак, малини, праскови, сини сливи, сладка царевица, пъпеши и дини.

 

Зад успеха се крият години труд и креативност, както и постоянни инвестиции в иновативно технологично оборудване, споделят от фирмата. „Арон“ създава обединение от производители, чийто процеси днес са сертифицирани по GlobalG.A.P. Всички партньори спазват стриктно изискванията на стандарта, гарантирайки на крайния потребител качество и безупречна история на производство. Към момента в групата производители на „Арон“ има сертифицирани над 2000 декара с над 20 вида основни плодове и зеленчуци от всички краища на България.

Арон
Арон
Арон

„Почерпихме огромно количество знания от Лидл България и това ни помогна да се превърнем в по-модерна, по-добра и по-успешна фирма. Разполагаме с модерна база за пакетаж, сортиране и съхранение на плодове и зеленчуци с прекрасна логистична локация. Това ни позволява да скъсим максимално пътя от градината до крайния клиент, запазвайки неповторимото качество на българските продукти.  Партньорството с Lidl ни отвори много възможности, проекти и пазари, които допълват нашата мисия“, споделя Борис Бояджиев, управител производство.