Ивайло Малджански

Ивайло Малджански обработва 1200 декара земя в землището на село Златитрап, Пловдивско, и региона. Земеделски производител е от 17 години, а работата си определя като призвание и сбъдната мечта.
Отглежда няколко различни култури, сред които спанак, бейби спанак, салата айсберг, броколи, карфиол, магданоз, копър и босилек. В стопанството на Ивайло операциите по сеитба, обработка и прибиране на реколтата са механизирани, а работа дава както на сезонни, така и на постоянни работници – броят им варира между 16 и 30.

Ивайло Малджански
Ивайло Малджански
Ивайло Малджански

Ивайло споделя:
Успехът ни е плод на постоянство и сериозно отношение, както и на цялостна подкрепа от страна на Лидл България. В лицето на Лидл открихме коректен икономически партньор, който постави нашите продукти редом до европейските във филиалите си в цялата страна. Стремежът да спазим високите изисквания на Лидл по отношение на безопасността и качеството на продуктите ни мотивира да затворим цикъла като закупихме технологична линия за пакетиране на листни зеленчуци. Извършихме сертификация по Global G.A.P. и внедрихме система HACCP.
Земеделието е труден занаят, който зависи от множество фактори. Тази година за пръв път реализирахме непрекъснато производство и сме много горди с това. Работата с Лидл ни даде възможност да увеличим обработваемите площи, да инвестираме в технологично оборудване на машини и да бъдем спокойни за реализацията на продукцията си. Сега продажбите постоянно растат. Заявявам своята воля и желание да продължим съвместно да налагаме български продукти на пазара, както до сега.