Единственото прясно месо в България

с гаранция за качество от института SGS

 

SGS e световен лидер в контрола на хранителни продукти.
А Lidl е единственото място в България, където можеш да намериш прясно месо, сертифицирано за свежест, качество и чистота от SGS.
Повече информация за SGS може да откриеш ТУК

избери си любима рецепта

Прясното месо,

сертифицирано от SGS, е отличено с това лого

Преимущества на прясното месо, сертифицирано от SGS

ГАРАНТИРАНА ЧИСТОТА Опаковката предпазва месото от всякакво външно замърсяване по целия път от производителя до крайния клиент.

ГАРАНТИРАНА ЧИСТОТА

Опаковката предпазва месото от всякакво външно замърсяване по целия път от производителя до крайния клиент.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО ОТ SGS Освен стриктния ни контрол към производителите се обърнахме и към световния лидер в контрола на хранителни стоки – SGS. Стикерът на SGS е твоята допълнителна гаранция за свежестта, качеството и годността на месото.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО ОТ SGS

Освен стриктния ни контрол към производителите се обърнахме и към световния лидер в контрола на хранителни стоки – SGS. Стикерът на SGS е твоята допълнителна гаранция за свежестта, качеството и годността на месото.

СЕРТИФИКАТИ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ Работим само с доставчици на месо, които притежават международно признати сертификати за безопасност и качество. В допълнение стикерът на SGS означава, че продуктът отговаря и на конкретни изисквания на CODEX Alimentarius – съвкупност от международно признати стандарти за храни.

СЕРТИФИКАТИ, КОИТО ГАРАНТИРАТ СИГУРНОСТ

Работим само с доставчици на месо, които притежават международно признати сертификати за безопасност и качество. В допълнение стикерът на SGS означава, че продуктът отговаря и на конкретни изисквания на CODEX Alimentarius – съвкупност от международно признати стандарти за храни.

ОПАКОВАНЕ НА МЕСОТО Опакованото месо за Lidl се пакетира от производителите, когато е най-прясно – веднага след разфасоване. А защитната атмосфера, в която се опакова, запазва свежестта и вкусовите му качества по-дълго – до края на посочения срок на годност.

ОПАКОВАНЕ НА МЕСОТО

Опакованото месо за Lidl се пакетира от производителите, когато е най-прясно – веднага след разфасоване. А защитната атмосфера, в която се опакова, запазва свежестта и вкусовите му качества по-дълго – до края на посочения срок на годност.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА За разлика от неопакованото месо, на опаковката на нашето месо се изписва цялата информация, която е нужна на клиента. Всичко е толкова прозрачно, че ти сам можеш да проследиш произхода на месото – просто потърси в Google кода от уникалния овален печат на производителя.

ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

За разлика от неопакованото месо, на опаковката на нашето месо се изписва цялата информация, която е нужна на клиента. Всичко е толкова прозрачно, че ти сам можеш да проследиш произхода на месото – просто потърси в Google кода от уникалния овален печат на производителя.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА Температурата на продуктите ни се следи по целия път от производителя до доставянето в хладилниците в нашите магазини.

КОНТРОЛ НА ТЕМПЕРАТУРАТА

Температурата на продуктите ни се следи по целия път от производителя до доставянето в хладилниците в нашите магазини.

СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИКА Опаковката на нашето месо го разделя и предпазва от останалите храни в твоя хладилник и от бактериите, които те може да са разпространили. От друга страна предпазва и тях от досег с него и микроорганизмите, които месото съдържа, преди да е преминало през термична обработка.

СЪХРАНЕНИЕ В ХЛАДИЛНИКА

Опаковката на нашето месо го разделя и предпазва от останалите храни в твоя хладилник и от бактериите, които те може да са разпространили. От друга страна предпазва и тях от досег с него и микроорганизмите, които месото съдържа, преди да е преминало през термична обработка.

Сега в нова подобрена опаковка с грижа за природата

Опаковано отговорно

Опаковано отговорно

Пиктограмата „Опаковано с грижа за природата - Опаковано отговорно“, означава, че опаковката отговаря на поне на един от следните четири критерия:

– Опаковката е рециклируема на поне 80%
– Опаковката е с поне 30% рециклирано съдържание
– Опаковката е от устойчив алтернативен материал
– Обемът или теглото на опаковката е намалено с ≥ 10%

Използваме пиктограмата с повишено внимание и сме конкретни за подобренията направени по съответната опаковка. За по-голяма яснота, на гърба на опаковка с пиктограмата „Опаковано отговорно“ предоставяме специфична информация за направените промени в опаковката и критерия, според който е маркирана като отговорна.

Опаковано отговорно
Reset plastic

REset Plastic

В рамките на цялостната стратегия за пластмасата REset Plastic на Schwarz Gruppe ние подобряваме опаковките на продуктите си собствена марка и отличаваме с лого „Опаковано с грижа за природата – опаковано отговорно“, опаковките, които отговарят на строгите ни критерии за намалена вложена пластмаса, рециклируемост и използване на рециклиран или алтернативен устойчив материал. Конкретните подобрения можете да откриете описани на гърба на всеки продукт, означен с логото ни.

Виж повече
Reset plastic

Вече познаваш прясното месо от нашата собствена марка „Порция свежест“ в опаковка със защитна атмосфера. То идва от български доставчици и е част от постоянния асортимент в Lidl. Сега то достига до теб в нова подобрена опаковка, създадена с грижа за природата: с по-малко вложена пластмаса и същото безупречно качество.