Семейна фото игра - разкажи ми история по снимка

Самоизолация ни подари време, което да прекараме с близките си хора. Понякога, забързани в ежедневието, гонейки поредната задача, забравяме за наистина важните неща. Сега, когато вирусът ни накара да останем у дома, сякаш отново можахме да се вгледаме в себе си и да опознаем близките си. И да им подарим малко време и емоции.
Затова ви предлагаме една много забавна и в същото време супер приятна семейна игра. Поровете се в шкафа и изкарайте старите албуми.

Сигурни сме, че вашите наследници искрено ще се забавляват, ако им покажете как сте изглеждали на техните години. Или пък, ако споделите някоя супер вдъхновяваща история, която ви се е случила и за която дори имате доказателство – една малко поизбеляла, но скъпа на сърцето ви снимка.
Дали не пазите онзи часовник на Блейк, с който се телепортирахте с Божката? А помните ли рибата, която уловихте по време на първото си море с приятели, без мама и тате? Ами борчето, което яхнахте, докато се опитвахте да се научите да карате ски? О, а първата ви вечер, в която спахте под звездите, на първия си лагер, а отвън се чуваше страховито шумкане? Сигурни сме, че имате поне една вълнуваща история, която да споделите. Разкажете я! Направете го все едно сте в театъра. Или пък накарайте малчо да избере сам снимката, с която вие да го отведете на далечно и весело приключение.