LIDL с гордост посреща ПЕС ПАТРУЛ!

От 16.08. до 26.09. 2021 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период за всеки 25 лв. от стойността на покупката в 1 касов бон получаваш подарък – 1 магнит и 1 татуировка „Пес патрул“.

От 20.09. до 24.10. 2021 г.

или до изчерпване на количествата в рамките на този период за всеки 25 лв. от стойността на покупката в 1 касов бон получаваш подарък – 1 магнит и 1 татуировка „Пес патрул“.

Правила за провеждане на промоционалната кампания „ПЕС ПАТРУЛ ПРИСТИГА В LIDL“
Покажи съдържанието
Скрий съдържанието

В периода от 20.09.2021 г. до 24.10.2021 г. за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (едно) колекционерско пакетче „Пес патрул“ като подарък. Колекционерското пакетче съдържа 1 брой релефен магнит и 1 брой временна татуировка. 
Така например, ако направите сметка от 75 лв., 80 лв. или от 93 лв., Вие ще получите 3 (три) колекционерски пакетчета "Пес патрул" подарък. Ако направите 100 лв. (или 4 х 25 лв.) - 4 (четири) броя пакетчета и т.н.

 

Релефните магнити „Пес патрул“ могат да се колекционират. Налични са 16 разновидности с размери 4х6 см, които са комбинирани на произволен принцип в пакетче с татуировка. Те илюстрират ключови герои и елементи от анимационния филм. Съдържат магнит и лесно се прикрепват към метални повърхности. 

Временните татуировки „Пес патрул“ са налични в 16 разновидности с размери 4х6 см. Представят изображения-акценти от популярната анимация. Не бива да се нанасят върху увредена, възпалена или наранена кожа. Избягвайте контакт с лигавицата. При предразположение може да предизвикат алергии. 
Състав на татуировките: Acrylates / Va Copolymer, Aqua, Glycine Soy Oil, Hydrogenated Rosin, C13-14 Alkane, CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 74160, CI 77266, CI 15880.

Магнитите и татуировките не са подходящи за деца под 3-годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор.


Колекционерските пакетчета „Пес патрул“ се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Пакетчетата са непрозрачни и се раздават на произволен принцип. Може да се падне магнит или татуировка с което и да е от 16-те изображения, комбинирани на произволен принцип. Ако магнит или татуировка Ви се повтарят с вече получени такива, те няма как да бъдат заменени с други. Магнитите и татуировките „Пес патрул“ не са предназначени за продажба и за територията на Република България се разпространяват законно единствено от Лидл България.
Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на магнитите и татуировките „Пес патрул“ служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните.

 

Периодът на кампанията е от 20.09.2021 г. до 24.10.2021 г. или до по-ранното изчерпване на количествата в магазините Lidl в България в рамките на този период.
В периода на кампанията бихте могли, ако желаете, да закупите допълнително и независимо от получаването на подаръчно пакетче, на стандартна цена:

 

Колекционерски албум и измерител за височина 2 в 1 „Пес патрул“  – 4,99 лв.
Торбичка за съхранение „Пес патрул“  – 1,99 лв.
Декоративна възглавница „Пес патрул“ 25х25 см – 9,99 лв.

 

В цената на колекционерския албум и торбичката за съхранение не се включват магнити и татуировки „Пес патрул“. Получаването на колекционерски пакетчета „Пес патрул“ не дава предимство при покупка на посочените артикули и не намалява цената им. Количествата на посочените артикули в магазините Lidl в България e ограничено и е възможно да се изчерпят още през първата седмица на кампанията. 


Организатор на кампанията за територията на България е "Лидл България ЕООД енд Ко." КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt. 
В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България. 
Правилата ще бъдат достъпни през целия период на кампанията на www.lidl.bg/pawpatrol и в магазините на Lidl България - при поискване.

за верните фенове

От 16.08. до 29.08. участвай за 1 от 14 комплекта Пес патрул. Виж пълните правила.

Включи се в нашата онлайн игра.

От 20.09. до 03.10. участвай за 1 от 14 комплекта „Пес патрул“. Всеки от тях се състои от 1 възглавница, 1 торбичка, 10 пакетчета с магнит и татуировка и 1 албум на произволен принцип.

продукти на фокус

ПЕС ПАТРУЛ

Колекционерски албум и измерител за височина 2 в 1

За верните фенове

4,99
лв.
бр.
ПЕС ПАТРУЛ

ПЕС ПАТРУЛ

Торбичка за съхранение

За верните фенове

1,99
лв.
бр.
ПЕС ПАТРУЛ

ПЕС ПАТРУЛ

Декоративна възглавница

За верните фенове

Различни видове

25 x 25 cm

9,99
лв.
бр.
ПЕС ПАТРУЛ

Време е за нова мисия!

Това лято най-храбрият четириног патрул се развихри с пълна сила на големия екран. Винаги готови да помагат и по-нужни от всякога, Чейс, Райдър, Скай и компания се изправиха смело срещу най-заклетия си враг, за да спасят Адвенчър Сити от унищожение. 

Малко след шеметното приключение кутретата от звездния екип пристигат в Lidl, за да зарадват големите си малки фенове с колекцията „Пес патрул“. Така от 20 септември в магазините ни ще откриеш магнити, татуировки и дори плюшени възглавнички за запалени колекционери, вдъхновени от новото приключение на любимия патрул! 

А сега да проверим…

КОЛКО ДОБРЕ ПОЗНАВАШ ПАТРУЛА?

РАЙДЪР
ЧЕЙС
МАРШАЛ
СКАЙ
ЛИБЪРТИ