LIDL Е ПЪРВАТА ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА У НАС СЪС СЕРТИФИКАТ COVID SHIELD от септември 2020 г.

TUV сертификат

Лидл България е първата хранителна верига у нас, която получи през септември 2020 г. сертификат Covid Shield – най-високо ниво "Отлично", от представителите на TÜV AUSTRIA за страната. Сертификатът гарантира, че компанията е предприела и продължава да прилага всички необходими мерки за осигуряване на безопасна среда за своите служители и клиенти.


Сертификатът Covid Shield е резултат от целенасочените действия на Лидл България в изграждането на отговорни и сигурни процедури за превенция срещу COVID-19. Той гарантира прилагането на система от незабавни и ефективни действия на база одобрени насоки и инструкции от компетентните национални и международни институции и наблюдаващи органи.

Ето какво продължаваме да правим за твоята безопасност!

Чиста среда и редовна дезинфекция

Пазим средата в нашите магазини чиста, като правим редовна дезинфекция. На входа на всеки магазин поставихме автоматичен диспенсър с дезинфектант. Нека се пазим взаимно – дезинфекцирай ръцете си, преди да влезеш в магазина.

Пазим теб и себе си с плексигласови прегради на касите

Пазарски колички

Докато трае епидемичната обстановка, препоръчваме да използваш количка за пазаруване в магазина. Тя гарантира спазването на дистанция с другите клиенти и подпомага за твоята сигурност.

В допълнение осигуряваме и това

Mаски за многократна употреба в продажба


В магазините ни може да откриете единично опаковани водонепромокаеми маски за многократна употреба (до 5 изпирания), изработени от трипластов нетъкан текстил със сертификат OEKO-TEX STANDARD 100. Преди употреба продуктът се пере на 60°, не се глади.

application/pdf | 233KB
application/pdf | 81KB
application/pdf | 817KB

Доставяме ежедневно необходимите продукти за твоето балансирано хранене

Подсигуряваме над 100 вида свежи плодове и зеленчуци всеки ден

Предлагаме прясно месо, опаковано в защитна атмосфера

Осигуряваме ти и любимите български продукти

Здравето е взаимна отговорност.

Нека продължим да я споделяме!

Малките важни неща, които можем да направим

Как да запазим своето здраве и здравето на околните

Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 1,5 метра както между себе си и останалите клиенти, така и между себе си и служителите на каса при извършване на плащане.

Когато е възможно, извършвайте плащанията с карта или безконтактно.

Мийте ръцете си често с топла вода и сапун. Избягвайте да пипате очите, носа и устата си.

 

Само с общи усилия ще можем да се справим с предизвикателството и да направим всичко възможно, за да се погрижим за своите семейства, родители, приятели, колеги, за по-слабите и тези, които имат нужда от помощ.

Доброто обслужване и Вашата сигурност винаги ще бъдат наш приоритет!