Съобщение и препоръки към всички наши клиенти в отговор на COVID-19

Избери

Уважаеми клиенти,

Молим да се запознаете с тази информация, която ще ни помогне заедно да допринесем за осигуряване на Вашата безопасност и тази на околните, както и за спазване на указанията, въведени на 13 март 2020 г. по повод обявеното извънредно положение в България.

Всички наши 101 магазина в страната са отворени с актуално работно време
понеделник – събота: 7:30 – 20:30
неделя: 8:00 – 20:00

Бихме искали да Ви уверим, че правим всичко необходимо, за да доставяме без прекъсване, да обслужваме без забавяне и да осигурим на Вас и Вашите семейства необходимите стоки, включително храни и продукти от първа необходимост. Бихме желали да изразим и огромната си благодарност към нашите колеги в търговските обекти и по веригата на доставки, които работят денонощно, за да бъдат магазините заредени.

Препоръчваме да следите редовно информацията в нашите магазини, уебсайт и социални мрежи за всички актуални и нови мерки.

 

промени

Информация

НОВО работно време от 01.04.

Уважаеми клиенти,

От 01.04. всички наши магазини са с актуално работно време от понеделник до събота, от 7:30 – 20:30 ч. и в неделя, от 8:00 – 20:00 ч.

Информация

26.03. – Пропускателен режим

Молим ви да имате предвид, че съгласно заповед на Министерството на здравеопазването от 25.03.2020 г. всеки търговски обект е длъжен да осигури пространство от 10-15 кв.м. на един потребител в търговска зала.

Надяваме се на вашето разбиране и още веднъж апелираме да следвате инструкциите в магазините и при пазаруване и престой на касите да спазвате дистанция от минимум 2 м един от друг.

Информация

Пазаруване само за хора над 60 години

Спрямо решението на Националния оперативен щаб, се въвежда и специален времеви слот – от 8:30 до 10:30 ч – за пазаруване само за хора над 60 годишна възраст, като се надяваме по този начин да осигурим още по-голямо удобство и спокойствие за тях.

Информация

Пропускателен режим и спазване на безопасна дистанция

За да осигурим безопасно и спокойно пазаруване, въведохме пропускателен режим, който се организира от служителите, отговарящи за охраната на магазините. За целта са поставени информационни табели на входа на магазина, както и вътре на касите. За улеснение на клиентите в зоната на касите са поставени маркировъчни ленти, указващи препоръчителното отстояние от 2 м между клиентите.

Информация

Засилени мерки за хигиена и дезинфекция

Въвели сме засилени мерки за хигиена и дезинфекция – ежедневно се дезинфекцират всички помещения в нашите магазини, пазарските колички, касовите ленти и шкафчетата за клиенти.

Всички наши служители са оборудвани с ръкавици и защитни маски. Започнахме монтирането и на PVC прегради на всички каси, които да осигурят допълнителна изолация и защита както за служителите, така и за клиентите. Планираме монтирането им във всички магазини да приключи до края на месец март.

На входа на всеки магазин е осигурен дезинфектант, с който клиентите задължително следва да дезинфекцират своята пазарска количка и ръцете си.

Информация

Спокойствие при пазаруване и уважение към останалите

Молим да спазвате инструкциите в магазините и указанията на оторизираните лица и да проявявате спокойствие, търпение и уважение към другите – всеки ще бъде обслужен.

Малките важни неща, които можем да направим

Информация

Как да запазим своето здраве и здравето на околните

Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 2 метра както между себе си и останалите клиенти, така и между себе си и служителите на каса при извършване на плащане.

Когато е възможно, извършвайте плащанията с карта или безконтактно.

Купувайте само това, което ви е наистина необходимо. Нашите магазини се зареждат всеки ден!

Мийте ръцете си често с топла вода и сапун. Избягвайте да пипате очите, носа и устата си.

 

Само с общи усилия ще можем да се справим с предизвикателството и да направим всичко възможно, за да се погрижим за своите семейства, родители, приятели, колеги, за по-слабите и тези, които имат нужда от помощ.

Доброто обслужване и Вашата сигурност винаги ще бъдат наш приоритет!

Covid19