Парти у дома? О, да!

Пазарувай в LIDL и за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон ще получиш 1 фигурка Stikeez подарък.


Промоцията е валидна в магазините на LIDL България от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период само в Lidl.

 

Виж пълните правила по-долу или в магазините на LIDL при поискване.

Готов ли си за новата Stikeez вълна? Обзалагаме се, че да! Двайсет и четиримата приятели от Stikeez Happy Home са тук, за да направят деня ти по-щур и цветен. Всички заедно живеят под един весел и много купонджийски покрив и са най-шумните обитатели на квартала. И как да е иначе – останат ли сами, цялата къща оживява и партито не закъснява! Запознай се с цялата Stikeez тайфа и се включи в тяхната игра.

Запознай се с новите Stikeez

Живко
Фифи
Паро
Фризи
Боц
Мечо
Живко, Фифи, Паро, Фризи, Боц и Мечо
Скрий съдържанието
Покажи съдържанието

Живко
Рядко се среща такъв самороден талант в белите като Живко, но той се стреми да развива заложбите си всеки ден. Е, случва се да счупи нещо вкъщи (ох!) – но всеки знае, че изкуството иска жертви. И дори така си остава всеобщ любимец. Наесен е първокласник!

 

Фифи
Фифи се бои от фризьора си и от безкрайните дъждовни дни, когато я затварят вкъщи, за да не съсипе новата си прическа. А какво обича най-много? Безкрайните игри в кални есенни локви. О, и кучешки бисквитки за награда! Хрус.

 

Паро
Всички смятат, че Паро е голям кибритлия – и има защо, горещият му темперамент направо пари! При все това е изявен кулинар и до каквото се докосне, става толкова невероятно вкусно, че ти иде да си оближеш пръстите. Внимавай да ни ги ухапеш!

 

Фризи
Фризи е хладилникът с най-топло сърце – всички в къщата го обичат. Щедростта и умението му да изслушва са пословични, а почувства ли се някой тъжен, винаги е насреща с добра дума, приятелско рамо и… порция шоколадов сладолед.

 

Боц
Местният шампион по дартс Боц прекарва времето си между къщата и градината. Обича да се шегува и е вечно усмихнат, но ако случайно го хванеш в лошо настроение, бягай надалеч –изстрелва игличките си със страховита точност дори по подвижни мишени.

 

Мечо
Вихра твърдо отказва да заспи без любимия Мечо. Разбираемо – трудно се намира толкова гушкав и смел плюшен приятел като него. Освен че дава най-пухкавите прегръдки, вечер Мечо я пази от лоши сънища и от въображаеми чудовища.

Вихра
Мър
Фоти
Микси
Здравко
Пет
Вихра, Мър, Фоти, Микси, Здравко и Пет
Скрий съдържанието
Покажи съдържанието

Вихра
Живко може и да няма равен в пакостите и спретването на номера, но по-малката му сестричка Вихра върви смело (и тихо) по стъпките му. За неин късмет, още никой вкъщи не подозира за скрития й талант и батко й често поема вината за тайните й подвизи.

 

Мър
Мър е кралицата на дома. Израснала е редом с Фифи, затова е придобила някои кучешки навици. Ако й хвърлиш кокал например, ще си играе с него с часове, вместо да се припича на слънчевата тераса и да потупва доволно с опашка.


Фоти
Става ли дума за столове, били те и изискано тапицирани кресла като Фоти, винаги имай едно наум. Току-виж някой решил да ти скрои номер и да се дръпне назад в последния момент. Докато сядаш! Да, такива са си – шегаджии от облегалката, та чак до четирите си крака.


Микси
Микси е същинска магьосница. Забърква вълшебни отвари от плодове и зеленчуци за човешките обитатели на дома, за да са енергични, усмихнати и заредени през целия ден. Е, не е добре дошла в градината, но с професия като нейната това едва ли е изненадващо.


Здравко
Здравко е най-новият обитател на дома – нанесе се малко преди началото на учебната година и е доста мълчалив. Mного e здрав и издръжлив, а и носи на шеги. Все още не познава почти никого в къщата, но знае, че го очакват куп приключения с приятел като Живко.


Пет
Да, точно като „дай пет“. Ще му се да имаше по-внушително име като Ъперкът или Нокдаун, но отлично знае, че и така е най-коравият обитател на къщата. Вярно, може и да му липсва някой зъб и да е вечно поодраскан тук-там, обаче не би изпуснал тренировка за нищо на света!

Квак
Драс
Мия, Квак, Драс, Мосю Круш, Паркси и Так
Скрий съдържанието
Покажи съдържанието

Мия
Мия много държи на работата си и е тъжна, когато я пренебрегват. Страхотен тандем е с пастата Денталукс – прекарват дълги часове заедно в банята на тихо и прохладно. Обичат и да пътуват по света, особено в чантата на Живко! Заедно мечтаят един ден да спечелят приза „Най-бляскава усмивка“.


Квак
Квак винаги е насреща за щуротии. Особено ако са свързани с вода. Наводнение на банята? Брой го. Изплискване на надуваемия басейн? Само смей да не го включиш! Също така е спец по селфитата. Напомни му да ти покаже техниката си някой път.


Драс
Драс живее в градината и е роден за комик – хуморът му е като глътка чист въздух за обитателите на дома. Истински се забавлява по време на градински купон. Е, във вихъра на танца се случва случайно да одраска този или онзи, но никой не му се сърди дълго.


Мосю Круш
Този виден господин с поддържани мустаци гледа света отвисоко и е притежател на най-грамадното самочувствие в къщата. Затова пък е изчел цялата библиотека и може да отговори и на най-сложните ти въпроси. Активен е основно вечер, а деня прекарва в дрямка.


Паркси
Стане ли време за ремонт, всички викат на помощ Паркси – гуруто на домашните подобрения. Уви, само няколко щастливци имат работна визитка с координатите му. Ако ги научиш, подшушни ги и на нас, за да го повикаме при нужда.


Так
Говори се, че за часовниците точността е относително нещо. Так обаче я е превърнал в своя мисия. Трябва да видиш колко целеустремен е само – става ултра рано, скача в екипа си за бягане и после цял ден тича ли, тича, без да забавя или ускорява темпо: тик-так, тик-так… Истински атлет!

Баудом
Чай-Ник
Срез
Лети, Баудом, Плис, Чай-Ник, Срез и Бляс
Скрий съдържанието
Покажи съдържанието

Лети

 

Ако беше животно, Лети щеше да е ленивец. Да, тооолкова е спокойна и никога не бърза за никъде. Почти вманиачена е по хигиената си обаче и държи да блести от чистота. Освен това е изключително начетена и не пропуска да се информира за последните новини.


Баудом
Баудом винаги се радва да те види и не се срамува да го покаже. Шумно! (Не е лично, винаги се радва да види всеки.) Обожава да помага и никога няма да те остави без подслон в дъжда. Стига да си й по размерите. И да джафкаш.


Плис
Плис е още един от обитателите на градината. Прекарва по-голямата част от годината в зимен сън, но дойде ли лятото, се развихря като за трима и плисъците му се чуват из цялата къща. Живко, Вихра, пуделът Фифи и патето Квак са му първи приятели и игрите с тях продължават с часове.


Чай-Ник
Чай-Ник е направен от китайски порцелан и се гордее с азиатското си потекло. С часове може да ти разказва за изисканите чаени церемонии от Далечния изток. Съвет: не започавай този разговор, ако не си готов за дъъълга и болезнено подробна лекция.


Срез
Срез е срамежлив, но много сръчен. Прекарва повечето време в Домашната работилница, а излезе ли навън, помага на таткото на Живко и Вихра да направи подобрения в градината.  Участвал е в какви ли не проекти, но любимият му е дървената къщичка за птици на дървото.


Бляс
Бляс обожава домашните партита и е супер купонджия. Усмивката му е ослепителна, но колкото и често да намига на момичетата, все не си намира приятелка. Бил непостоянен. Хм. Добре че е слънчев по природа и не се отчайва лесно!

Правила за провеждане на промоционалната кампания „Stikeez Happy Home“

В периода от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (една) фигурка Stikeez като подарък. Например ако стойността на Вашия касов бон е 64 лева, ще получите 3 (три) фигурки Stikeez.

 

Фигурките Stikeez са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Фигурките Stikeez ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Stikeez се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако фигурката Stikeez Ви се повтаря с вече полученa такaва, тя няма да може да бъде заменена с друга. Stikeez не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на фигурки Stikeez служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

 

Периодът на кампанията е от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. или до изчерпване на количествата от фигурките Stikeez в магазините Lidl в България в рамките на този период.
В периода на кампанията бихте могли, ако желаете, да закупите допълнително и независимо от получаването на Stikeez, на стандартна цена:


Колекционерски албум на Stikeez – 4,99 лв .
Торбичка за съхранение на Stikeez  – 1,99 лв.


В цената на колекционерския албум и торбичката за съхранение не се включват фигурки Stikeez. Получаването на Stikeez не дава предимство при покупка на посочените артикули и не намалява цената им. Количествата на посочените артикули в магазините Lidl в България e ограничено и е възможно да се изчерпят още през първата седмица на кампанията. Организатор на кампанията за територията на България е "Лидл България ЕООД енд Ко." КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.

 

В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.

 

Правилата ще бъдат достъпни през целия период на кампанията на тази страница и в магазините на Lidl България - при поискване.

 

Получените фигурки Stikeez не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на фигурки Stikeez може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл групата или трети лица.