ВИЖ КЪДЕ СЕ РАЖДА СЛАДКАТА ЦАРЕВИЦА ЗА ТВОИТЕ ЯСТИЯ И СВЕЖИ САЛАТИ

Злати Горчев, „Горчев-Агро“ ООД: Lidl ни дава сигурност и спокойствие за реализацията на нашата продукция


Село Чешнегирово е едно от големите села в община Садово, Пловдивска област. За развитието и поминъка на региона допринася българският зеленчукопроизводител „Горчев-Агро“ ООД, а благодарение на Lidl продуктите му достигат до твоята трапеза. Той доставя за магазините ни сладка царевица, зеле, лук, тиквички, цвекло. Освен свежи и много вкусни, всички те притежават международни сертификати за качество и устойчиво производство GLOBALG.A.P. и GRASP.


Text And Image Section„Lidl ни помага да се развиваме, като ни дава сигурност, че продукцията ни ще бъде реализирана“, споделя Злати Горчев, управител на „Горчев-Агро“ ООД.

„Реализацията беше основният ни проблем в миналото. След като отпадна тази неизвестна, работим спокойно и имаме възможност постоянно да оптимизираме процесите и да модернизираме техниката си“, допълва Злати.

Злати и брат му Васил поемат щафетата на семейния бизнес преди около 20 години, а партньорството с Lidl развиват през последните пет.

„Стана бързо и лесно от самото начало, нещата просто се случиха“, разказва Злати.

За нас също е удоволствие да работим със Злати и голямото семейство Горчеви, което продължава да расте и да се грижи за свежите и качествени зеленчуци за твоето меню.


„Горчев-Агро“ е един от българските производители, които доставят качествени плодове и зеленчуци за Лидл България – свежи и проверени за над 700 вида остатъци от пестициди.