Колбаси собствени марки

ПОЗНАВАШ ЛИ ЧУВСТВОТО КОЛБАСТИК?

Да си запечеш любимите франкфуртери с опушен аромат или кренвирши с разтапящ сетивата кашкавал, да си приготвиш сандвич с любимите слайсове шунка или да подредиш на трапезата тънко нарязано Филе Елена и пастърма Родна стряха… А защо не да отведеш вкуса си на кулинарно пътешествие по света с фует, чоризо, хамон и още специалитети от международната кухня? Каквито и да са твоите колбастик предпочитания, при нас ще ги откриеш – разнообразие от качествени колбаси собствени марки.

Вече познаваш чувството Колбастик и знаеш колко вкусни са нашите колбаси Родна стряха Dulano, Dulano Selection, Pikok, Pikok Pure. А знаеш ли си на какво се дължи високото им качество? Всички те са без МОМ (механично отделено месо).

Механично отделеното месо e месо, обезкостено чрез високо налягане. То не е вредно само по себе си, но използването му предполага добавянето на повече консерванти, овкусители и подобрители.


Затова всички колбаси Родна стряха, Dulano, Baroni, Pikok и Pikok Pure са БЕЗ МЕХАНИЧНО ОТДЕЛЕНО МЕСО.


Така гарантираме по-високото им качество и запазваме естествения им вкус.

Колбаси собствени марки

Неслучайно Lidl е магазин номер 1 в България по обем продажби на колбаси в категориите шунка, кренвирши, суровосушени и малотрайни колбаси.*

LIDL – МАГАЗИН N1 В БЪЛГАРИЯ ПО ПРОДАЖБИ НА КОЛБАСИ


*Лидл България е номер 1 магазин за кренвирши, шунка, малотрайни колбаси и суровосушени колбаси в България по обем на продажбите (в кг) в категория Кренвирши (n=720), Шунка (n=666), Малотрайни колбаси (n=632) и Сурово-сушени колбаси (n=1110) домакинства, пазаруващи категорията. Това сочат данните от маркетинговото проучване на ЮГов Си Пи България. Проучването е национално представително сред 2500 домакинства от цялата страна. ЮГов следи покупките на домакинствата на продукти от бързооборотния сектор за домашна консумация. Данните касаят домакинското потребление и се събират на ежедневна база чрез приложението YouGov Shopper и сканиращо устройство. Анализът покрива периода януари – юли 2024 г.

КОЛБАСТИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ФОКУС