Този браузър не е актуален
За да се визуализира правилно сайта, моля ползвай следните браузъри.ВниманиеОбнови версията на браузъра си. Ако не го направиш някои функционалности може и да не работят коректно.

С LIDL PLUS СИ ВИНАГИ НА ПЛЮС!

Да спестяваш сега е по-лесно от всякога! Свали безплатното мобилно приложение Lidl Plus, регистрирай се и пазарувай още по-изгодно. Възползвай се от специалните купони и отстъпки, достъпни само за потребителите на Lidl Plus.


Спести минимум 10 лв. всяка седмица с Lidl Plus

Колкото повече пазаруваш, толкова повече спестяваш!

*Ако използваш всички купони за седмицата, можеш да спестиш минимум 10 лв. от общата стойност на пазаруването.

СВАЛИ. РЕГИСТРИРАЙ СЕ. СПЕСТЯВАЙ.

Какво е Lidl Plus?

Какво е Lidl Plus?


Lidl Plus е твоята дигитална клиентска карта за отстъпки, с която винаги имаш подръка най-новите ни промоции, предложения, брошури и ексклузивни купони. Сканирай приложението при всяка покупка и се възползвай. Важи за всички Lidl магазини в страната.

Какви са предимствата на Lidl Plus?

Lidl Plus e безплатно мобилно приложение, достъпно за мобилни устройства с Android, iOS и HarmonyOS. С него можеш да спестяваш всеки ден и да се възползваш от следните предимства, актуални за всички Lidl магазини в страната:

Купони

Дигитална скреч карта

Дигитална касова бележка

Подарък за рожден ден

Списък за пазар

Дигитална брошура

Партньорски предложения

Най-добро време за пазаруване в твоя любим Lidl магазин

Пуш нотификации и други известия

Покани приятел

Удължено време за връщане на нехранителни продукти


Включи се днес и спестявай всеки ден!


Купони

Купони


Седмичните купони са достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. След активация могат да се използват еднократно за определен период от време. Сканирай Lidl Plus на каса и вземи отстъпка за обозначения продукт.


*Изображението e примернo.

Дигитална касова бележка

Дигитална касова бележка


Със сканиране на Lidl Plus касовата ти бележка автоматично се запазва в приложението. Така лесно можеш да търсиш продукти по ключова дума от архива на касовите бележки и да маркираш избрани бележки със звездичка за удобство.


*Изображението e примернo.

Дигитална скреч карта

Дигитална скреч карта


При всяка покупка с Lidl Plus, без значение от закупените продукти, печелиш дигитална скреч карта. С нея можеш да получиш допълнителни купони с различни отстъпки. Изтрий и опитай късмета си!


Виж правилата на „Lidl Plus скреч карта“ ТУК.

Списък за пазар

Списък за пазар


Организирай покупките си бързо и удобно! Твоят списък за пазар е на една ръка разстояние по всяко време в Lidl Plus. В приложението лесно можеш да добавяш, редактираш и премахваш продукти от него.

Най-добро време за пазаруване в твоя любим Lidl магазин

Най-добро време за пазаруване в твоя любим Lidl магазин


Отбележи своя любим Lidl магазин на картата в Lidl Plus и може да получиш ексклузивни предложения и информация само за него. Също така оптимизирай времето си за пазаруване, като предварително провериш натоварените часове.