С LIDL PLUS си винаги на плюс!

Да спестяваш сега е по-лесно от всякога. Свали новото безплатно мобилно приложение Lidl Plus, регистрирай се и пазарувай още по-изгодно! Модерно, практично и без пластмасова карта, с него получаваш специални оферти и купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. И всичко ти е под ръка, защото е в телефона ти!

 

Спести минимум 10 лв. всяка седмица с Lidl Plus
Колкото повече пазаруваш, толкова повече спестяваш!
*Ако използваш всички оферти и купони поне веднъж в седмицата, можеш да спестиш минимум 10 лв. от общата стойност на пазаруването.

Какво е Lidl Plus?

Безплатно мобилно приложение, достъпно на мобилни устройства с Android и iOS. Lidl Plus е нашата дигитална карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни оферти и купони само за потребители на Lidl Plus. Важи за всички Lidl магазини в страната.

Включи се днес и спестявай всеки ден!

Как да използвам Lidl Plus?

1. Регистрирай се
Като следваш стъпките за да имаш достъп до всички предимства на приложението.

 

2. Сканирай
Отвори приложението и сканирай твоята Lidl Plus карта на касата с всяко пазаруване.


3. Спестявай
Наслади се на отстъпки със специалните оферти, купони и скреч карти, достъпни само за потребителите на Lidl Plus!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

ВЗЕМИ LIDL PLUS СЕГА!

Свали от Google Play, AppStore или App Gallery.
Инсталирай безплатното приложение Lidl Plus на телефона си.

ДИГИТАЛНА КЛИЕНТСКА КАРТА

Lidl Plus е нашата дигитална клиентска карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни оферти и купони само за потребители на Lidl Plus. Просто отвори приложението и сканирай кода на касата при всяко пазаруване, за да използваш предимствата и отстъпките на Lidl Plus.
Валидна за всички Lidl магазини в страната.

Разкажи ни за себе си в секция За мен, за да ти предложим нещо по твой вкус в Lidl Plus

Отговори на няколко бързи въпроса в профила си, за да получаваш предложения, съобразени с твоите интереси.

Какви са предимствата на Lidl Plus?

Партньори

Партньори

С Lidl Plus спестяваш и извън магазините на Lidl! Възползвай се от ексклузивни отстъпки и оферти от нашите партньори, които важат само за потребители на Lidl Plus.

 

Виж партньорите
Партньори

Купони

Всяка седмица получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.

Изображенeтo e примернo.

Оферти

Страхотни предложения за продукти, които можеш да купиш дори по-изгодно, само ако използваш Lidl Plus. Просто сканирай приложението на касата и отстъпката ще се приложи автоматично към всички продукти, обозначени с Lidl Plus оферта. Можеш да ползваш офертите повече от веднъж в рамките на посочения период.

Изображението е примерно.

Скреч карти

Всеки път, когато използваш своята Lidl Plus карта при пазаруване, получаваш нова скреч карта в приложението. Изтрий я и опитай късмета си!

Виж правилата на „Lidl Plus скреч карта“ ТУК.

Любим магазин

Отбележи своя любим магазин на картата в приложението и получавай информация и специални предложения, валидни само за него. Естествено, можеш да използваш всички седмични купони и оферти във всички наши магазини в България, независимо от избрания любим магазин.

История на дигиталните бележки

Сканирай дигиталната си карта при всяко пазаруване и твоите бележки автоматично се запазват в приложението за срок от 3 години. С тях можеш лесно да върнеш нехранителен продукт до 60 дни след покупка – само с дигиталната бележка!


(Посоченото право е допълнително към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация.)

Дигитална брошура

Винаги имаш под ръка най-новите предложения с дигиталната седмична брошура на Lidl.

Известия

Не пропускай добрите находки! Активирай известията в Lidl Plus и бъди в крак с най-новите купони, оферти, промоции и изненади.