С LIDL PLUS си винаги на плюс!

Да спестяваш сега е по-лесно от всякога. Свали безплатното мобилно приложение Lidl Plus, регистрирай се и пазарувай още по-изгодно! Модерно, практично и без пластмасова карта, с него получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. И всичко ти е под ръка, защото е в телефона ти!

 

Спести минимум 10 лв. всяка седмица с Lidl Plus
Колкото повече пазаруваш, толкова повече спестяваш!
*Ако използваш всички купони поне веднъж в седмицата, можеш да спестиш минимум 10 лв. от общата стойност на пазаруването.

Какво е Lidl Plus?

Безплатно мобилно приложение, достъпно на мобилни устройства с Android и iOS. Lidl Plus е нашата дигитална карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни купони само за потребители на Lidl Plus. Важи за всички Lidl магазини в страната.

Включи се днес и спестявай всеки ден!

Как да използвам Lidl Plus?

1. Регистрирай се
Като следваш стъпките за да имаш достъп до всички предимства на приложението.

2. Сканирай
Отвори приложението и сканирай твоята Lidl Plus карта на касата с всяко пазаруване.

3. Спестявай
Наслади се на отстъпки със специалните купони и скреч карти, достъпни само за потребителите на Lidl Plus!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

ВЗЕМИ LIDL PLUS СЕГА!

Свали от Google Play, AppStore или App Gallery.
Инсталирай безплатното приложение Lidl Plus на телефона си.

ДИГИТАЛНА КЛИЕНТСКА КАРТА

Lidl Plus е нашата дигитална клиентска карта за отстъпки, която ти помага да спестяваш всеки ден. С нея винаги имаш под ръка най-новите ни промоции, предложения и брошури, както и ексклузивни купони само за потребители на Lidl Plus. Просто отвори приложението и сканирай кода на касата при всяко пазаруване, за да използваш предимствата и отстъпките на Lidl Plus.
Валидна за всички Lidl магазини в страната.

Разкажи ни за себе си в секция За мен, за да ти предложим нещо по твой вкус в Lidl Plus

Отговори на няколко бързи въпроса в профила си, за да получаваш предложения, съобразени с твоите интереси.

Какви са предимствата на Lidl Plus?

Партньори

Партньорски предложения

С Lidl Plus спестяваш и извън магазините на Lidl! Всеки месец използвай различни ексклузивни отстъпки и оферти от нашите партньори, които важат само за потребители на Lidl Plus. Разгледай всички тях в секция „Партньори“.

 

Виж партньорите
Партньори

Купони

Всяка седмица получаваш специални купони, достъпни само за потребители на Lidl Plus. Не забравяй да ги активираш преди покупка. Сканирай приложението си на касата и ще получиш отстъпка за продукта, обозначен с Lidl Plus купон. Всеки купон можеш да ползваш еднократно след активация.

Изображенeтo e примернo.

Дигитална скреч карта

При всяка покупка с Lidl Plus, без значение от закупените продукти, печелиш дигитална скреч карта. С нея можеш да получиш допълнителни купони с различни отстъпки. Изтрий и опитай късмета си!

Виж правилата на „Lidl Plus скреч карта“ ТУК.

Най-добро време за пазаруване в твоя любим Lidl магазин

Отбележи своя любим Lidl магазин на картата в приложението и заедно с всички седмични купони, може да получиш ексклузивни предложения и информация само за него. Също така оптимизирай времето си за пазаруване, като предварително провериш натоварените часове. 
Всички регулярни седмични купони могат да бъдат използвани във всички наши магазини в България, независимо от избрания любим магазин.

Дигитална касова бележка

Със сканиране на Lidl Plus твоята касова бележка автоматично се запазва в приложението за срок от 3 години. С нея можеш лесно да върнеш нехранителен продукт с допълнителни 30 дни след покупката, т.е. общо 60 дни и твоята гаранция ще бъде винаги лесно достъпна. Дори без хартиена касова бележка!


(Посоченото право е допълнително към правата на всеки клиент по търговската гаранция (когато такава е издадена за съответния продукт) и установеното в Закона за защита на потребителя право на рекламация.)

Дигитална брошура

В Lidl Plus ще откриеш седмичните брошури с актуални оферти. Възползвай се от възможността да бъдеш в крак с най-новите ни предложения бързо, лесно и по всяко време!

Пуш нотификации и други известия

За да не пропускаш новостите в Lidl Plus, активирай пуш и имейл нотификациите си в меню „Настройки“. Така ще се информираш своевременно за извънредни акции в магазините, нови игри в приложението и т.н. По имейл с нашия нюзлетър ще получаваш детайлна информация за всички актуални предложения, от които можеш да се възползваш с приложението.