ИДЕИ И ИНСТРУМЕНИ. ВЗЕМИ ГИ В СВОИ РЪЦЕ!

Казват, че успехът е различен за всеки. За някои той означава да можеш да изградиш каквото поискаш със собствените си ръце. За други – да имаш силата да го направиш сам. За трети – да разполагаш с правилните инструменти, с които всеки проект се превръща в успех.


Каквото и да правиш, винаги дръж нещата в собствените си ръце. Можеш го!


Сред богатата гама от инструменти и уреди за работилници и градини на Parkside ще намериш това, от което имаш нужда, за да дадеш сила на успеха си.


Трите свята на PARKSIDE®

 1. PARKSIDE® Работилница

  PARKSIDE® Работилница

  Бъди подготвен за следващия майсторски проект! PARKSIDE® ти предлага това, от което имаш нужда. Ще откриеш богата гама от акумулаторни уреди, инструменти и продукти за твоята работилница.

 2. PARKSIDE® Градина

  PARKSIDE® Градина

  Вземи верни помощници за твоя двор с широката гама от продукти PARKSIDE®. Погрижи се за зеленчуковата и за цветната градина с качествени инструменти и бъди готов за нови предизвикателства!

 3. PARKSIDE® Батерия

  PARKSIDE® Батерия

  Акумулаторните батерии PARKSIDE® ви дават пълна мощност с максимална гъвкавост. Сърцето на нашите батерии е клетъчната технология, която може да се намери в сериите 12V и 20V.

Мобилно приложение

Свържи Parkside инструментите с приложението, за да можеш да използваш всички смарт функции.

Свали мобилното приложение Parkside

Text And Image Section

Високо качество с PARKSIDE®


Високото качество и здравината са от огромно значение за всички инструменти! Точно заради това продуктите с марка PARKSIDE® подлежат на строг контрол за качество и безопасност. Избери от широката гама уреди за дома и градината. Вземи перфоратор, ъглошлайф, бормашина, винтоверт, плазмена резачка и още много PARKSIDE® продукти с доказано високо качество.


 1. Дълъг живот

  За инструментите от ключово значение е да запазят своята високо производителност, дори когато са често използвани. Продуктите с марка PARKSIDE® са безкомпромисни в това отношение и имат дълъг експлоатационен живот.

 2. Качествени суровини

  Готов ли си със следващата майсторска идея? Запретни ръкави и я превърни в реалност! Продуктите с марка PARKSIDE® са произведени от качествени суровини, за да отговорят на твоите високи очаквания.

 3. Отлично съотношение цена/качество

  С продуктите PARKSIDE® получаваш високо качество на ниска цена. Превърни майсторската си мечта в реалност с богатата гама от висококачествени артикули за твоята домашна работилница и градина.

PARKSIDE® Електрически уреди & Ръчни инструменти

 1. Електрически уреди

  Електрически уреди

  Благодарение на начина на захранвате, електрическите уреди PARKSIDE® са в готовност по всяко време за следващия майсторски проект. Те впечатляват със своята производителност и издръжливост.

 2. Ръчни инструменти

  Ръчни инструменти

  Тези малки помощници са голямата сила в твоята работилница. С марката PARKSIDE® ще откриеш чукове, триони, клещи, шкурки и още куп продукти, важни за успешния краен резултат.

PARKSIDE® Работилница и Градински инструменти

 1. Работилница

  Работилница

  Твоята домашна работилница се нуждае от майсторски идеи и правилни инструменти. Организирай своя работен кът с широката гама от продукти с марка PARKSIDE®.

 2. Градински инструменти

  Градински инструменти

  В градината винаги има място за качествени верни помощници. Осигури си ги с PARKSIDE® и превърни твоя двор в съвършен оазис.

PARKSIDE® Акумулаторни инструменти

Удобство, мобилност, производителност и издръжливост – това и още куп други предимства ще получиш с акумулаторните инструменти PARKSIDE®. Към тях ще откриеш и подходящи батерии с дълъг експлоатационен живот и висока мощност, както и зарядни устройства.

Ъглошлайфи, винтоверти, косачки, триони, перфоратори, ръчни циркуляри, резачки и още много акумулаторни инструменти те очакват сред огромното разнообразие с марка PARKSIDE®. И всички те могат да работят с една батерия от предлаганите серии „Х 20V Team“ или „Х 12V Team“.


Искаш ли да получиш повече информация за PARKSIDE®?

Научи повече за марката PARKSIDE® на www.parkside-diy.com

Text And Image Section


С едно абониране, винаги информирани

Цялата информация за актуалните и предстоящите ни промоции, събрана на едно място – в нашия нюзлетър. Абонирайте се!

Така ще можете предварително да преглеждате в детайли нашите теми и да планирате покупките си.


*Нюзлетърът на Lidl има само информационна цел!